Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ILLUMINATI - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΝΕΦΕΛΙΜ: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η επίσημη ιστοσελίδα των Illuminati βρίσκεται σε ολα τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Νοεμβρίου 2014


Οι αρχαίοι θεοί Νεφελίμ, "εντελώς τυχαία" απεικονίζονται στο φόντο της ιστοσελίδας τους σε μια παρουσίαση από το πρώτο τους τηλεοπτικό σπότ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Μήπως προετοιμάζουν τους λαούς για την έλευση τους στην Γή;



Ο Αντίχριστος από τις 9/11/14 , βρίσκεται ανάμεσά μας , σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου, και μίλησε σε επίσημη εμφάνιση τους στους G19 στο Πεκίνο στις 11/11/14, σε μια ομιλία που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση.


Πόσο τυχαία μπορεί να είναι ολα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στις μέρες μας;


Κι όμως, υπάρχουν πολλοί που τα κοροιδεύουν και ακόμη περισσότεροι που τα αγνοούν.


Η ιστοσελίδα των Illuminati, το κατ εξοχήν όργανο του Σαμαέλ - που διοικειταί απ ευθείας από τον ίδιο, παρουσίασαν επίσημα το πρώτο τους τηλεοπτικό σπότ - όπου μας αναγγέλουν ένα μήνυμα για την ανθρωπότητα. 


Κάτω από κάθε κομμάτι του μηνύματος, προσθέσαμε αποσπάσματα από την πρόσφατη ομιλία του Αντιχρίστου - για να διαπιστώσετε κι εσείς πόσο πολύ ταιριάζουν μεταξύ τους τα δύο αυτά κείμενα. Και ταιριάζουν, για έναν και μόνο λόγο. 

Επειδή είναι γραμμένα από το ίδιο πρόσωπο.

Ας δούμε λοιπόν τι γράφει αυτό το μήνυμα, συν τα αποσπάσματα από την ομιλία του Αντιχρίστου. Το κείμενο αυτό, θα το δείτε στο τέλος του άρθρου ενσωματωμένο στο βίντεο που ανέβασε η επίσημη ιστοσελίδα τους.

ILLUMINATI: Μην φοβάστε για τον πλανήτη σας, που έχει πληγεί από πολέμους και φτώχεια. Είστε ασφαλείς. Η βοήθεια είναι καθ οδόν.


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 11/11/14: Η οικονομική μου συνεισφορά, θα είναι καταλυτική και περιμένω στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, την αναγνώριση και παγίωση όλων των χρεών, τόσο των κρατικών όσο και εταιρικών οντοτήτων, ώστε να προωθηθεί η εξόφλησή τους, από τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν.


ILLUMINATI:Η ευημερία σας είναι ο κύριος στόχος του Καθολικού Σχεδιασμού μας. Η πορεία για την ανθρωπότητα έχει επεκταθεί σε όλες τις ηλικίες για να εξασφαλίσει την επιβίωση και την ευημερία του ανθρώπινου είδους.


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 11/11/14: Συνεχίστε την καλή δουλειά και ο τελικός μας σκοπός πλησιάζει στην εκπλήρωσή του. Θα αναδυθεί το τέλειο παγκόσμιο διοικητικό σύστημα, αλλά και η παγκόσμια οικονομία που δεν θα κινδυνεύει από τίποτε και από κανέναν.


ILLUMINATI: Ο πόλεμος είναι ένας ψεύτης που ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αρκετή γη και δεν επαρκεί σε πλούτο, δεν υπάρχει αρκετή τροφή για όλους τους ανθρώπους, σε όλους τους τόπους, σε μεγάλη ποσότητα.


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 11/11/14: Όσο για τους τοπικούς πολέμους που συντηρούμε, φροντίστε να γίνουν λίγο πιο ελεγχόμενοι.


ILLUMINATI: Τα ψέματα τους σας έχουν στοιχίσει πολλά, αφήνοντας την πείνα, τη φτώχεια, τη δολοφονία, και το θάνατο στον απόηχο ενός πλανήτη αρκετά πλούσιου για όλους, αλλά συσσωρευμένο από τους λίγους. Να ξέρετε ότι οι καταπιεστές σας μετρούν ημέρες. Να ξέρετε ότι φτωχοί και πλούσιοι, αδύναμοι και ισχυροί, μικροί και μεγάλοι, σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν.


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 11/11/14: Φροντίστε να πιέσετε με περισσότερους φόρους και εισφορές, ώστε και οι έχοντες οικονομική άνεση να γονατίσουν.


ILLUMINATI:Μια διαφορετική εποχή βρίσκεται προ των πυλών. Ο φόβος δεν υπάρχει για τους εκρηκτικούς ήχους που αντηχούν στους κόκκινους ορίζοντές σας. 


ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 11/11/14: Είμαι σίγουρος ότι ήδη γνωρίζετε, ότι η νέα διοίκηση, θα έχει κρυστάλλινη διαφάνεια και οι απλοί νόμοι μας, θα πρέπει να εφαρμόζονται από όλους και πρώτα από τα μέλη του παγκόσμιου συμβουλίου κατά γράμμα.


ILLUMINATI: Καθώς η αυγή έρχεται να απελευθερώσει τα πεδία μάχης του σκοταδιού σας, η εποχή των Illuminatiam θα ξεκινήσει. Φόβος δεν υπάρχει. Πάντα θα σας επιτηρούμε.



ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 11/11/14: Συνεχίστε την καλή δουλειά και ο τελικός μας σκοπός πλησιάζει στην εκπλήρωσή του.


Με αυτό το μήνυμα, η επίσημη ιστοσελίδα των Illuminati μας παρουσιάζουν το πρώτο τηλεοπτικό τους σπότ απευθυνόμενοι στην ανθρωπότητα

Τώρα, ας δούμε τι είναι οι Illuminati, σύμφωνα με την περιγραφή των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας τους.

Η Illuminati είναι τόσο πληθυντικό και ενικός: όλα είναι ένα, είμαστε όλοι.

Ο Οργανισμός των Illuminati είναι μια κολεκτίβα της ελίτ των πολιτικών ηγετών, των ιδιοκτητών επιχείρησης, των προσωπικοτήτων ψυχαγωγίας, και άλλων επιδρόντων μελών αυτού του πλανήτη. Με την ένωση των ηγετών του κόσμου, σε ένα περιοριστικό, ιδιωτικό τομέα - χωρίς πολιτικές, θρησκείες, και γεωλογικά όρια - η οργάνωση μας βοηθά να προωθήσει την ευημερία του ανθρώπινου είδους στο σύνολό του.

Η διαχείριση της ζωης για πάνω από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους είναι ένα δύσκολο έργο. Το καθήκον μας σε αυτόν τον πλανήτη έχει επεκταθεί σε όλους τους αιώνες και επιβίωσε ακόμα και στους πιο καταξιωμένους φορείς της κυβέρνησης. Για να συνεχίσει να λειτουργεί καθ 'όλες τις κοινωνικές αλλαγές, οι εργασίες των Illuminati απαιτούν ανωνυμία τόσο για τα μέλη μας αλλά και το έργο μας.

Δεν θα μας βρείτε εγκωμιασμένους σε οποιοδήποτε ιστορικό βιβλίο ή έγγραφο. Ωστόσο, οι Illuminati βοήθησαν για να διαμορφωθεί κάθε μεγάλη κίνηση σε αυτόν τον πλανήτη από τότε που ιδρύθηκε η πρώτη ανθρώπινη κυβέρνηση. Η δουλειά μας συχνά χαρακτηρίζεται από διακριτά σύμβολα ως μέσο εντοπισμού της επιρροή μας μέσα από την ιστορία για εκείνους που επιθυμούν να ερευνήσουν.

Με την ευγενή και άγνωστη καθοδήγηση από την οργάνωσή μας, το ανθρώπινο είδος επιτρέπεται να λειτουργεί στη φυσική τάξη του παίζοντας το ρόλο του εξαρτήματος σε μια μηχανή για τη βελτίωση του κόσμου.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger