Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΩΘΗΣΗ OBAMACARE ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η Μαύρη Παρασκευή είναι η ημέρα μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, και συχνά θεωρείται ως η αρχή της σεζόν για τα ψώνια των Χριστουγέννων.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Νοεμβρίου 2014


Το 2013, περίπου 141 εκατομμύρια καταναλωτές στις ΗΠΑ ψώνισαν κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής, ξοδεύοντας συνολικά 57,4 δισεκατομμύρια δολάρια, σε online πωλήσεις φτάνοντας τα 1,2 δις δολάρια.

Από όλο αυτό το καταναλωτικό πανηγύρι, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει και το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, για το οποίο έχουμε αναφερθεί σε σχετικά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση. 

Το ψηφιακό νόμισμα χαιρέτησε την περσινή Μαύρη Παρασκευή ως μια τεράστια επιτυχία και αυτή η επιτυχία φαίνεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη το 2014, με πολλές περισσότερες εταιρείες λιανικής πώλησης να έχουν αποδεχτεί το ψηφιακό νόμισμα.

Εκτός από τις υπάρχουσες εκπτώσεις των καταστημάτων, το ψηφιακό νόμισμα προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα στους πελάτες που πληρώνουν με Bitcoin.

Πείτε μου ποιός μπορεί να αντισταθεί, και να μην χρησιμοποιήσει το ψηφιακό νόμισμα ως κύριο μέσο των αγορών του; 

Ομως η Σατανική προπαγάνδα δεν τελειώνει εδω.

Φέτος οι Αμερικανοί πολίτες, θα βρούν κάτι νέο στις αγορές τους για την Μαύρη Παρασκευή εκτός από αυτα που γνώριζαν μέχρι σήμερα. 

Θα υπάρχουν οι προωθητές του Obamacare για να πείσουν εκεί τους αγοραστές να υπογράψουν για μια ασφάλιση Obamacare.  

Το Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Υγείας του Ομπάμα, προτίθεται στο γιουσουρούμ την Μαύρης Παρασκευής δημιουργώντας περίπτερα και πίνακες στα εμπορικά κέντρα ακόμη και στα φαρμακεία σε όλη τη χώρα για να παροτρύνει τους απρόσεκτους Αμερικανούς να εγγραφούν στο Obamacare.

Αυτή την εορταστική περίοδο, οι Αμερικανοί θα το βάλουν ως δώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, δήλωσε την Τετάρτη ότι έχει συνεργαστεί με τα εμπορικά κέντρα, τους φαρμακοποιούς και τους δικτυακούς τόπους για να βοηθήσει στην προώθηση του Obamacare κατά τη διάρκεια του πολυάσχολου Σαββατοκύριακου για τα ψώνια.

Οπως καταλαβαίνετε, η Νέα ταξη πραγμάτων βρίσκει πάτημα εκμεταλλευόμενη τις εκπτώσεις να διευρύνει την προπαγάνδα του ψηφιακού νομίσματος για μια μελλοντική αχρήματη κοινωνία που ετοιμαζόμαστε να βιώσουμε σταδιακά από το 2015, αλλά και την Σατανική περίθαλψη μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού με την ασφάλεια Obamacare.

Καί όλα αυτά συμβαίνουν, μέσα σε εναν πανζουρλισμό μέσα από την κατάντια της εποχής μας, ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο για το ποιός θα προλάβει πρώτος τις εκπτωτικές προσφορές των καταστημάτων. Ζούμε σε μια εποχή που έχουν καταντήσει τους ανθρώπους χειρότερους κι από τα ζώα. 

Αυτό αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο, το οποίο μας δείχνει την Μαύρη Παρασκευή της δεκαετίας του 80, σε σύγκριση με την σημερινή. 

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger