Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ BITCOIN ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ;

Σε ορισμένες γραφές, απεικονίζεται να αντιπροσωπεύει μια γυναικεία θεότητα. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Δεκεμβρίου 2015



Η Λίλιθ σχετίζεται με την Λαμασθού. Η Λαμασθού σε πολλές απεικονίσεις και γραφές αναφέρεται ως μια ημί-Θεά των Βαβυλωνίων, γνωστή για το στραγγαλισμό και την κατανάλωση του αίματος των νηπίων.

Η Λαμασθού περιγράφεται και ως « η κόρη του Ουρανού », που αντιστοιχεί στη άμεση δημιουργία της Λίλιθ από το Θεό. 

Σε μια από τις πολλές περιγραφές, απεικονίζεται συχνά με ταύρο ή με σώμα λιονταριού, φτερά αετού, και κεφάλι του ανθρώπου. 

Πρίν την Εύα που ήταν κλώνος του Αδάμ, είχε δημιουργηθεί ένας θυληκός άνθρωπος, η Λίλιθ, που όμως κατέστρεψε τον παράδεισο και κόντεψε να σκοτώσει τον Αδάμ. Ετσι απεβλήθη του Παραδείσου.  Η πόρνη της βαβυλώνος αυτοαποκαλέιται θεά. Η Λίλιθ δεν είνια δαίμονας. Είναι κάτι ξεχωριστό, ¨απόλυτα κακό" και τρέφεται με μίσος και απελπισία όπως οι δαίμονες. (Τόμος 0 Γιατί και πώς ζούν αναμεσά μας)

Πέρα απ΄αυτά, είδαμε ότι η Λίλιθ Λαμασθού μπορεί να παίρνει διάφορες μορφές. 

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας, είναι η μορφή της Λαμασθού ως μηχάνημα ΑΤΜ (αυτόματη ταμειολογιστική μηχανή) για συναλλαγές σε ψηφιακό νόμισμα Bitcoin.

Τι; Νομιζετε ότι σας κάνω πλάκα; 

Κι όμως!

Ειναι γνωστά τα μηχανήματα ΑΤΜ τα οποία μετατρέπουν χρήματα σε ψηφιακό νόμισμα, αυτό όμως το μηχάνημα, αποφασίστηκε από τους κατασκευαστές του, να φέρει μια περίεργη ονομασία, η οποία λέγεται "Λαμασού".

Η Λαμασού, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μηχανές Bitcoin σήμερα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Zach Harvey, το Josh Harvey και τον Matt Whitlock στα μέσα του έτους 2013. Το όνομα βγαίνει εκ του Λαμασθού, αφού αν προσέξετε το λογότυπο της εταιρείας παρουσιάζει έναν φτερωτό ταύρο με σώμα λιονταριού και κεφάλι ανθρώπου. 




Τυχαίο;;;;;

Επειδή όμως στην Αθέατη γνώση δεν πιστεύουμε καθόλου στην τύχη, και ότι θέματα σας παρουσιάζουμε αποδεικνύουν πάντοτε την αξιοπιστία τους, θα ήθελα να κάνω μια αναδρομή στο έτος 2013, και σε ενα συγκεκριμένο γεγονός μέσα στα πολλά που συνέβησαν τότε- το οποίο δίνει ακόμη μια απόδειξη για τα παιχνίδια που παίζονται από το παρασκήνιο.

Οι προ-παραγγελίες για τις μηχανές Lamassu Bitcoin άρχισαν να γίνονται αποδεκτές από τον Αύγουστο του 2013. Την ίδια σχεδόν χρονική στιγμή, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, μέσα από την ραδιοδυκτιακή εκπομπή του στο Prisonplanet.gr μας αναγγέλει την συγκυβέρνηση των αδελφοτήτων με σκοπό μια παγκόσμια διακυβέρνηση με σφραγίδα Σαμαέλ και Λίλιθ, των δύο ηγητόρων των δυνάμεων του Σατανισμού και του Βαμπιρισμού.

Η Βασιλομήτωρ, ηγέτης της Μαύρης, και ο Σαμαέλ ηγέτης της Λευκής, ήρθαν τότε σε συμφωνία ότι θα δημιουργήσουν μαζί το παγκόσμιο κράτος. Θα φέρει ο Σαμαέλ τον εκλεκτό του Υιό, το θηρίο το πρώτο, ενώ η Λίλιθ Λαμασθού απο το ήδη εκλεγμένο γένος Μπενεμόν, θα βάλει πνεύμα μέσα στον κλώνο του θηρίου για να δημιουργήσουν την εικόνα.


Η υποχώρηση του Σαμαέλ, ήταν ότι ο Σαμαέλ θα σταματήσει την μείωση του πληθυσμού, και η Λίλιθ θα σταματήσει την αύξηση του πληθυσμού της Γής. 

Αυτά, και πολλά άλλα συμβαίνουν στον κόσμο μας, στα οποία εμείς δεν έχουμε ιδέα.
Οι απόκρυφες στρατηγικές τους, όσο μυστικές κι αν είναι, πάντα υπάρχουν σημάδια που μας τις φανερώνουν και βρίσκονται συνήθως μπροστά στα μάτια μας, αλλά δεν μπορούμε πάντοτε να τα δούμε.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger