Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ: ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Από τον Απρίλιο του 2014, δηλαδή 8 μήνες πρίν, ο Ηλίας Κασιδιάρης, προειδοποίησε ότι έχει στην κατοχή του βίντεο το οποίο αποδεικνύει μυστικές συνομιλίες του Σαμαρά με δικαστικούς για να κλείσει στελέχη της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Δεκεμβρίου 2014


Χθές, 10 Δεκεμβρίου του 2014, έδωσε στην δημοσιότητα το περιβόητο βίντεο, που μάλιστα δεν είναι κάν βίντεο, αφού δεν υπάρχει εικόνα, παρά μόνο ήχος.

Στο ηχητικό απόσπασμα υποτίθεται ότι ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από το τηλέφωνο, ο οποίος αποκαλεί ανώτατο δικαστικό με το προσωνύμιο "Παναθηναικάκια" και οχι με το πραγματικό του όνομα λόγω ότι φοβάται μην τον ακούει κάποιος.  Παναθηναικός είναι και ο Μπαλτάκος, του οποίου το όνομα όπως αναφέρει έχει την ίδια κατάληξη σε "άκος". Ο Κασιδιάρης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αναφέρεται στον εισαγγελέα Ντογιάκο.

Υποτίθεται, ότι όλο αυτό έγινε από τον Σαμαρά για να κλείσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή έτσι;

Γιατί όμως ο Κασιδιάρης περίμενε τόσο μεγάλο διάστημα (8 μήνες) από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι έχει τέτοιο "ντοκουμέντο φωτιά" και δεν το έβγαζε στην φόρα ώστε να δικαιωθεί πλήρως ότι ο Σαμαράς ελέγχει τους δικαστές - και ότι δίνει εντολές να κλείσουν στην φυλακή στελέχη της Χρυσής Αυγής;

Επειδή θα συνέπεφτε την ίδια χρονική στιγμή με το βίντεο Μπαλτάκου και ήθελε να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα; 

Ωστόσο, νομίζετε ....  ότι αν είναι αληθινό αυτό το ηχητικό απόσπασμα των ολίγων δευτερολέπτων δεν θα το χρησιμοποιούσε νωρίτερα για να αποφυλακιστούν οι Χρυσαυγίτες; Προτίμησε όμως να το βγάλει τώρα επειδή μπορεί να γίνουν πρόωρες εκλογές, και βλέπει ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν είναι και τα καλύτερα, και σου λέει, θα ανεβάσω τώρα το βίντεο μήπως και κονομήσουμε κανένα ψηφαλάκι από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ για να ανέβουν λίγο τα ποσοστά μας.

Το βίντεο εν τω μεταξύ, δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα, μπορεί η φωνή αυτή να μοιάζει με του Σαμαρά, όμως μπορεί να την μιμηθεί κάποιος άνετα, και πόσο περισσότερο όταν ακούγεται με παράσιτα μέσω του τηλεφώνου. 

Οτι αντιστοιχεί το προσωνύμιο "Παναθηναικάκιας" στον εισαγγελέα Ντογιάκο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το καταπιούμε αμάσητο. 

Δεν προσπαθώ να βγάλω αθώο τον Σαμαρά. Μπορεί όντως να είναι αυτός στο τηλέφωνο, όμως γιατί δεν το δημοσίευσε νωρίτερα το βίντεο ο Κασιδιάρης; Φοβόταν τόσο πολύ τον Σαμαρά; Μάλιστα θα ήταν πολύ καλύτερο για το κόμμα του, μες την αναμπουμπούλα του βίντεο με τον Μπαλτάκο, να ανέβαζε και το απόσπασμα από τις μυστικές συνομιλίες Σαμαρά με δικαστικούς.

Οπως βλέπετε, τα βρώμικα παιχνίδια των κομμάτων για να αποσπάσουν ψήφους από αδαείς ψηφοφόρους, συνεχίζονται.

Ας διαβάσουμε την περιγραφή της συνομιλίας όπως μας την παρουσιάζουν, και να ακούσουμε και το ηχητικό απόσπασμα 

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ)

Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της ΧΑ (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).
Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. (R1)

O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@μήσει!» (R2)

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger