Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Οχι, δεν είναι κάποια καινούργια είδηση που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, αλλά κάτι το οποίο είναι η ωμή πραγματικότητα σύμφωνα με την στάση των υποτιθέμενων αντιμνημονιακών κομμάτων της βουλής.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
15 Δεκεμβρίου 2014


Ολα τα κόμματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της χώρας, γνωρίζουν το αποτέλεσμα σε περιπτωση πρόορων εκλογών και μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Σύριζα, έστω και με μικρή διαφορά, θα είναι το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές, οπότε, είναι δεδομένο ότι θα έχουμε μια (ψευτο) αριστερή κυβέρνηση, η οποία θα περάσει όλα αυτά τα μέτρα που δεν θέλει, η καθυστερεί στην παρούσα φασή να αποδεχτεί η ΝΔ.

Μην κοροιδευόμαστε λοιπόν! Προσπαθούν να ανατρέψουν την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ΝΔ για να φέρουν τι;; τον Τσίπρα στα πράγματα; τον μεγαλύτερο ψεύτη που θα περάσει από την Ελλάδα μετά τον Γιώργο Παπανδρέου;


Αν υπήρχε έστω και μια μικρή ελπίδα να μπορέσει κάποιο κόμμα να αντισταθεί στον κλοιό των δανειστών και να σηκώσει δική του παντιέρα, θα ήταν ευχής έργο να ανατραπεί η όποια μνημονιακή κυβέρνηση και να έρθει στα πράγματα ένας ηγέτης που θα γράψει τους πάντες και τα πάντα στα παλιά του τα παπούτσια, να επιβληθεί στους δανειστές, και να αλλάξει τους όρους των μνημονίων.


Οπως καταλαβαίνεται, μιλάμε για πράγματα τρελά, τα οποία ακόμη και ένας άνθρωπος χαμηλής μόρφωσης θα καταλάβαινε ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθούν από καμία κυβέρνηση ποτέ.


Η Χρυσή Αυγή, που τα βάζει με όλους, και υποτίθεται ότι είναι υπερπατριώτες και Χριστιανοί, με την στάση τους αυτή στο θέμα της προεδρικής εκλογής, δίνουν δύναμη σε έναν αριστερό να διαλύσει τα πάντα και τους πάντες μια ώρα αρχίτερα. 


Οι ΑΝΕΛ, που ενώ είναι αντίθετοι με το πρόγραμμα του Σύριζα, και την στάση τους στα Εθνικά θέματα και τα της θρησκείας, επιμένουν αμετάκλητοι να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο και να φέρουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές. Βέβαια, ο Καμένος είναι πλέον καμμένο χαρτί, σύμφωνα με τα ποσοστά του κόμματος που έχουν πέσει στα τάρταρα, πράγμα που βολεύει τον ίδιο να αντισταθεί στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, να τιμωρήσει τον Σαμαρά που τον έχει άχτι, μήπως και κατά τυχη επανέλθει στην βουλή, η ελπίζοντας να αλλάξει πρόσωπο στην ηγεσία της η ΝΔ μετά την ήττα Σαμαρά για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του.


Η ΔΗΜΑΡ απο την άλλη, επιμένει στην ίδια στάση, δηλαδή να μην ψηφίσουν για πρόεδρο. Βέβαια το τι θα γίνει στο τέλος είναι άλλο θέμα.


Το ΚΚΕ, όπως πάντα ακολουθεί την γνωστή τακτική του "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" για να μπορεί να υφίσταται ως κόμμα. Αυτό φυσικά τους εξασφαλίζει την ύπαρξη τους στην βουλή, και παρά τα χαμηλά ποσοστά τους τα τελευταία χρόνια, ελπίζουν με την στάση τους, κάποια στιγμή μετά την χούντα του Σύριζα ορισμένοι απογοητευμένοι οπαδοί της Αριστεράς να επιστρέψουν στην βάση τους.

Τα παιχνίδια που παίζονται από όλους είναι αμέτρητα, και δεν μπορεί να τα συλλάβει ο νούς σας. Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, Δημάρ και ΑΝΕΛ, δηλαδή συστημικά κόμματα- τα οποία για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους και την υποτιθέμενη ιδεολογία τους, λαμβάνουν αποφάσεις ώστε να προωθηθούν δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβάλλουν σε μεγαλύτερη φτωχοποίηση, και στη διάλυση της χώρας μας. 

Αν νομίζετε ότι είδατε τα χείρότερα και δυσβάσταχτα μέτρα με την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάνετε τεράστιο λάθος!

Διαβάστε το πρόγραμμα και διάφορες δηλώσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώσαμε κατά καιρούς και δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, για να καταλάβετε τι θα μας περιμένει αύριο σε μια πιθανή εκλογή του- αν δεν ψηφιστεί πρόεδρος της Δημοκρατίας.


ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
- Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί. 
- Και μέχρι να γίνει αυτό;
- Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες. 

Πηγή: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Schooligans 


ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

«Θέλουμε να κατοχυρωθεί στη χώρα μας, όπως σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Βέλγιο, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Ισπανία κ.ά.), σε Πολιτείες των ΗΠΑ, η ελευθερία του σεξουαλικού προσανατολισμού. Η κατοχύρωση του δικαιώματος της συμβίωσης των ατόμων του ίδιου φύλου, με τη μορφή του πολιτικού γάμου, και η ταυτόχρονη αναγνώριση του συνόλου των δικαιωμάτων για τα ετερόφυλα ζευγάρια (περιουσιακά, φορολογικά, κληρονομικά, συνταξιοδοτικά).


Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 17/10/2007


ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο αυτό προτείνουμε και διεκδικούμε:

Τον πλήρη διαχωρισμό ρόλων Εκκλησίας – Κράτους, με πλήρη αρμοδιότητα της Πολιτείας σε ζητήματα γάμου, ονοματοδοσίας και μαθήματος θρησκευτικών.

Την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου.Η ανεξιθρησκία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη, ενώ η θρησκευτική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Το Κράτος διασφαλίζει την ακώλυτη άσκησή της και σέβεται όλα τα θρησκεύματα.

Το μάθημα των θρησκευτικών διδάσκεται στη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση, έτσι ώστε να μην έχει ομολογιακό χαρακτήρα, αλλά η ύλη του να περιλαμβάνει εισαγωγή στην ιστορία, την κοινωνιολογία και τη δογματική όλων των θρησκειών.

Επιστροφή στο Κράτος της μεγάλης ακίνητης εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας και  απόδοσή της σε ακτήμονες και σε δημόσια χρήση.

Τα εισοδήματα των Εκκλησιαστικών Ενώσεων και Οργανώσεων από εμπορικές δραστηριότητες, χρεώγραφα και εκμετάλλευση ακινήτων, φορολογούνται κανονικά.

Πηγή: πρόγραμμα Σύριζα


ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ

Αποστρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας και αφοπλισμός των αστυνομικών μονάδων στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ) και των ειδικών σωμάτων (ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, αγροφυλακή).

Πηγή: πρόγραμμα Σύριζα


ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Μαζικοί διορισμοί για την κάλυψη των χιλιάδων κενών θέσεων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και υγείας (Minimum μισθός 1300 ευρώ)

Πηγή: πρόγραμμα Σύριζα


ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Αποποινικοποίηση της χρήσης, κατοχής και προμήθειας όλων των ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση. -  Μαζικές προσλήψεις στην υγεία, την εκπαίδευση και τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: πρόγραμμα Σύριζα


ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία ανοικτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους και απαγόρευση της απέλασης.
Νομιμοποίηση και ένταξη στην κοινωνική ασφάλιση όλων των εργαζομένων μεταναστών.
Κατοχύρωση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους, αποδέσμευση της νομιμοποίησης από ασφαλιστικές προϋποθέσεις, ένταξη των μεταναστών στο οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και χορήγηση πολιτικού άσυλου στους πρόσφυγες.

Πηγή: πρόγραμμα Σύριζα


ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ
Άμεση κατάργηση των βάσεων της Σούδας και του Άκτιου, ορμητηρίων των αμερικάνικων δυνάμεων στην περιοχή. Δεν θέλουμε την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, ούτε το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για τη διάλυσή του.

Πηγή: πρόγραμμα Σύριζα


ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ο Συνασπισμός ήταν από τα πρώτα κόμματα στην Ελλάδα που μίλησε για την ανάγκη να μην αποτελέσει η ονομασία της γείτονος χώρας το μείζον πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών. Πιστεύουμε ότι είναι ένα σλαβικό φύλο, το οποίο στο πέρασμα του χρόνου εγκαταστάθηκε στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που λέγεται Μακεδονία

συνεπώς  έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση του ονόματος αυτού.

Πηγή: Συνέντευξη Τσίπρα σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμός των Σκοπίων «Κάναλ 5».


ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Προαναγγελία για κατασχέσεις καταθέσεων αφού πρώτα καταργηθεί το Μνημόνιο και εάν οι εταίροι σταματήσουν να μας χορηγούν τις δόσεις των δανείων.

Πηγή Μανώλης Γλέζος


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ 

Κατάργηση Αριθμού Αστυνομικής Ταυτότητας, Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, Αριθμού Δημοτολογίου, Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, Αριθμού Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών, Αριθμού Φακέλου Α.Ε. κλπ. Αντικατάστασή τους από ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ Αριθμό.

Πηγή: Πρόγραμμα Σύριζα 


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ 
Φορολογία 75% σε όσους συσσωρεύσουν ετήσια εισοδήματα άνω των 40.000 ευρώ

Πηγή: Κομμουνιστική Τάση (συνιστώσα Σύριζα)


ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ
Τσίπρας: Θα συμμαχήσω ακόμα και με το διάβολο για το καλό της χώρας. Ενω σε μια άλλη του συνέντευξη χρησιμοποιεί την Εκκλησία στα πολιτικά του παιχνίδια λέγοντας: «Ακόμα και με την Εκκλησία πρέπει να συμμαχήσουμε».


ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ - ΔΗΜΕΥΣΗ ΜΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ 
«Το νούμερο της φορολόγησης του εισοδήματος θα πρέπει να ποικίλει ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα. Για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τον συντελεστή, πρέπει πρωτίστως να κάνουμε κάτι άλλο, θα πρέπει να κάνουμε μια ριζική τομή στην χώρα, και να δημιουργήσουμε περιουσιολόγιο». Θα είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας και η κάθε μια να δηλώνει το εισόδημα του, την περιουσία του σε κινητή η ακίνητη αξία, και τις καταθέσεις του όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, και αν κάποιος πολίτης δεν δηλώνει την περιουσία του η δεν λέει την αλήθεια, θα απειλείται με δήμευσή της. Αυτές είναι διαρθρωτικές αλλαγές, τις οποίες εμείς θα υπηρετήσουμε κατά προτεραιότητα, και να ξέρετε ότι αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές τις θέλουν και στην Ευρώπη»

Πηγή: Τσίπρας Ιούνιος 2012

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger