Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ

Την 25 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ανέβασε ένα άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου το οποίο σχετίζεται με την ανάμνηση του από τα Ελληνικά Χριστούγεννα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Δεκεμβρίου 2014


Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε στο διαδύκτιο, εμείς κρατήσαμε ένα απόσπασμα από κάτι το οποίο μας έκανε εντύπωση - γνωρίζοντας πάντα την λατρεία του Μιχαλολιάκου πρός τον εωσφόρο. 

Ας διαβάσουμε τι γράφει.
Φαίνεται πως η δική μου γενιά ήταν η τελευταία η οποία έζησε με ένα ύστατο άρωμα, με μία γεύση εάν θέλετε των Ελληνικών Χριστουγέννων. Δεν αναφέρομαι σε αυτό το βαθύ και μοναδικό το οποίο ενυπάρχει στα σχετικά διηγήματα του κοσμοκαλόγερου της Ελληνικής Λογοτεχνίας, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, ένα βαθύ πνεύμα ευλαβείας, βυθισμένο μέσα στο χρόνο το οποίο εξέφραζε αρμονικά συνταιριασμένες την ελληνική ψυχή και την ευλάβεια. 
Και συνεχίζει το κείμενο του ( με έντονα γράμματα και χρωματισμούς τα σημεία συσχετισμού των δυο κειμένων.)
Το ξαναγέννημα ενός ολόκληρου κόσμου 
μέσα από το βαθύ σκοτάδι της νύχτας της αμαρτίας 
με την έλευση του 
φωτοδότη λυτρωτή Θεανθρώπου. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 


Ναί λοιπόν! Διαβάσατε ενα απόσπασμα απο το κείμενο του "μεγαλοχριστιανού" Μιχαλολιάκου. Τώρα διαβάστε και ενα απόσπασμα από το βιβλίο «Αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» μια ποιητική συλλογή του 1982  που προλογίζει ο Σατανιστής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να καταλάβετε πόση υποκρισία υπάρχει. 

Την εποχή εκείνη δεν κρυβόταν αλλά και δεν είχε να φοβηθεί κανέναν μήπως και αποκαλυφθούν τα πιστεύω του.

«Αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου»
Ο ερχομός σου θα σημάνει 
την αρχή ενός καινούριου κόσμου 
βγαλμένο απ' την παλιά σου διδαχή το μήλο πάλι δώσμου!

Με τα ίδια λόγια που τότε υμνούσε τον Σατανά, εξυμνεί σήμερα τον Χριστό. 

Κι αν όλα αυτά που γράφουμε στην Αθέατη γνώση κατά καιρούς σχετικά με το μασονικό τάγμα της Χρυσής αυγής το οποίο χρησιμοποιείται στην ελλάδα με την ιδιότητα του εκλεγμένου κόμματος στην βουλή, σας κρατήσαμε για το τέλος κάτι το οποίο αποδεικνύει πολλά για το ποιόν τους.

Τελειώνω με τα εξής χαρακτηριστικά επί του προκειμένου λόγια του γνωστού Ιρλανδού Αποκρυφιστού και ποιητού W B YEATS: «Η μορφή της ειλικρινούς ποιήσεως, αντιθέτως πρός την μορφήν της δημοφιλούς ποιήσεως, δυνατόν κάποτε να είναι σκοτεινή η να μην συμμορφώνεται πρός τούς κανόνας της γραματικής, όπως είς ορισμένα από τα καλύτερα τραγούδια της ΄Αθωότητος και της πείρας, πρέπει όμως να έχει την τελειότητα την ευρισκομένη πέραν της αναλύσεως όλας αυτάς τας λεπτότητας αι οποίαι καθημερινώς αποκτούν νέον νόημα, και πρέπει να τα έχη όλα αυτά, είτε πρόκειται δι΄ενα τραγουδάκι το οποίον εσχεδιάσθη εις στιγμάς ρεμβασμού, είτε δι΄ενα μεγάλον έπος, υφασμένο με τα όνειρα ενός ποιητού και εκατό γενεών των οποίων τα χέρια δεν εκουράσθησαν να κρατούν το σπαθί.» "W B YEATS Δοκίμιον πέρι του συμβολισμού της ποιήσεως".

Ν. Γ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Θα μου πείτε ε και; τι με νοιάζει εμένα τι έκανε ο τάδε ποιητής και σε ποιό μασονικό τάγμα έγινε δεκτός;

Πολύ σωστό ερώτημα! Αλλά, όταν αυτός ο αποκρυφιστής ποιητής αναφέρεται ως παράδειγμα από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλιάκο, ο οποίος είναι ένας αρχηγός κόμματος το οποίο ονομάζεται Χρυσή Αυγή, τότε κάτι δεν πάει καλά!

Τώρα, καμαρώστε ποιός είναι αυτός ο ποιητής W B YEATS που αναφέρει ο Μιχαλιάκος στον πρόλογό του.

Ο Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς (William Butler Yeats) (13 Ιουνίου 1865, Δουβλίνο - 28 Ιανουαρίου 1939, Γαλλία), ήταν γιος του Ιρλανδού ζωγράφου Τζον Μπάτλερ Γέιτς, και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αγγλόφωνους ποιητές του 20ού αιώνα. Το 1923 μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Σε κάποια φάση της ζωής του έγινε δεκτός το Μάρτιο του 1890 στο μυστικιστικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (Golden Dawn).

Είπατε τίποτα;;;;


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger