Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Για λόγους ασφαλείας, ζητάμε από όλους τους χρήστες της πλατφόρμας BTCXchange.ro να αποσύρουν όλα τα χρήματά τους, τόσο σε  FIAT αλλά και BTC (Bitcoin), από τους λογαριασμούς της πλατφόρμας τους μέχρι την 19 Δεκεμβρίου 2014.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Δεκεμβρίου 2014



Ενω αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, προωθείται δειλά δειλά από κάποιους το ψηφιακό νόμισμα ως ασφαλές για τις συναλλαγές των καταναλωτών, στην Ρουμανία οι χρήστες του Bitcoin αποσύρουν τα χρήματα τους διότι υπάρχει κίνδυνος να τα χάσουν.

Η τελευταία ενημέρωση στην ιστοσελίδα του BTCXchange αναφέρει: ".! Παρακαλούμε οπωσδήποτε να αποσύρετε τα χρήματα σας από την πλατφόρμα BTCXchange.ro αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόσβαση στο διακομιστή".

Οι χρήστες κλήθηκαν να αποσύρουν τα κεφάλαια που εκφράζονται σε Bitcoin και δολάρια ΗΠΑ λόγω μη καθορισμένου "λόγου ασφαλείας". Επιπλέον, παραμένει ασαφές εάν η ανταλλαγή προγραμματίζει να διακόψει μόνιμα ή εάν οι υπηρεσίες θα μπορούσαν να επανεγκατασταθούν.

Ιδρύθηκε το Γενάρη, 2014 , το BTCXchange με στόχο να αποτελέσει προορισμό για τους εμπόρους Bitcoin που ήθελαν να συναλλάσσονται με το λέι της Ρουμανίας, το εγγενές νόμισμα της ευρωπαϊκής χώρας.

atheatignosi


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger