Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΦΩΤΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Η σιωπή δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι συνήθως συνδέουν με τα σχολικά γυμνάσια, αλλά δύο φορές την ημέρα στις αίθουσες του Visitacion Valley School στο Σαν Φρανσίσκο οι μαθητές διαλογίζονται για δεκαπέντε λεπτά.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Ιανουαρίου 2015



Οι διευθυντές των σχολείων αναφέρουν ότι η βία έξω από το σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις φτωχότερες γειτονιές του Σαν Φρανσίσκο, έχει ξεχυθεί στο σχολείο και επηρεάζει την συμπεριφορά των μαθητών.

Μάλιστα οι διευθυντές των σχολείων δηλώνουν ότι ο διαλογισμός δουλεύει υπέροχα στα σχολεία τους και ότι η φοίτηση και η ακαδημαϊκή επίδοση έχει αυξηθεί αισθητά.

Βέβαια, ο διαλογισμός που υφίσταται στα σχολεία του Σαν Φρανσίσκο μόνο αθώος δεν είναι για τους μαθητές, αφού η βάση του διαλογισμού προέρχεται από τον Σατανά. 


Τα αθώα παιδιά που υποβάλλονται σε διαλογισμό, δεν μπορούν να εμβαθύνουν τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν. Οσο απλό κι αν φαίνεται στα μάτια του κάθε γονέα, και όση προώθηση κι αν πραγματοποιείται από τους επικεφαλής των σχολείων για τα υποτιθέμενα θετικά αποτελέσματα που αποφέρει, το βέβαιο είναι ότι η αρχή του διαλογισμού προέρχεται από τον Σαμαέλ (Σατανά) και διδάσκεται στους αρχάριους από τους Σατανιστές.




Οι αρχάριοι Σατανιστές που έχουν ασπαστεί τον Σατανισμό, (καθώς επίσης και οι μαθητές των σχολείων που κατευθύνονται από τους δασκάλους τους πρός την κατεύθυνση του διαλογισμού) ξεκινούν με απλές ασκήσεις.

Μερικοί από τους διαλογισμούς που διδάσκονται στους αρχάριους σατανιστές σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους στο διαδύκτιο είναι οι εξής:

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΛΟΓΑΣ
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΖΩΗ
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΝΟΥ
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΧΟΥ

Οι παραπάνω διαλογισμοί διδάσκονται στους αρχάριους σατανιστές, όμως για τους Ενδιάμεσους και τους Προχωρημένους Σατανιστές διδάσκονται πολύ πιο φοβερά πράγματα που δεν θα ήθελε κανένας μας να γνωρίζει.

Τα ανέφερα όλα αυτά, για να καταλάβετε πόσο εύκολα μπορεί να παρασυρθεί στο δρόμο του Διαβόλου ενα παιδί που διδάσκεται τον διαλογισμό μέσα σε μια σχολική αίθουσα.

Αυτά που παρατηρείτε να συμβαίνουν στις ΗΠΑ, θα εξαπλωθούν σιγά σιγά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά τον διαλογισμό στα σχολεία, έρχονται και τα υπόλοιπα κακά, τα παιδιά αποκτούν ερείσματα τα οποία με την περιέργεια που τα διακατέχει υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κατευθυνθούν σε άγνωστους δρόμους στην προσπάθεια τους να ερευνήσουν σε περισσότερο βάθος - φτάνοντας να καταλήγουν σε σκοτεινά αδιέξοδα μονοπάτια χωρίς επιστροφή.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger