Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΝΕΑ ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .... ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ

Μόνο δύο ημέρες πέρασαν από την στιγμή που κέρδισε τις εκλογές ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος και δηλωμένος Αθεος Αλέξης Τσίπρας, και διάφορες ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν την Αθεία και την Νέα Τάξη Πραγμάτων, βρήκαν την ευκαιρία να επικροτήσουν την κίνηση Τσίπρα να μην ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Ιανουαρίου 2015


Βέβαια λίγο πολύ ήταν κάτι αναμενόμενο και κατανοητό αυτό από κάποιος που δηλώνουν επίσημα τις θέσεις τους ως Αθεοι. Ομως αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι πως γίνεται να υπάρχουν φωνές υποστήριξης και προώθησης για την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου από "μεγαλοχριστιανούς Ιερείς" της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Ενας από αυτούς, που μάλιστα το δήλωσε και δημόσια, είναι ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος, ο οποίος επιθυμεί την κατάργηση του θρησκευτικού όρκου σε βουλευτές και στα δικαστήρια, όπου εκτιμά πως θα πρέπει να δίνεται πολιτικός όρκος. 

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος δήλωσε: Σήμερα, νομίζω πλέον ότι ο όρκος δεν χρειάζεται. Αισθάνομαι ευθύνη και ενοχή όταν με επίσημη εκκλησιαστική τελετή, “αναγκάζω” βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους να επιορκίσουν… Επειδή, σίγουρα επιορκούν! Αυτό ομολογούν τα ειδικά δικαστήρια, όσα γίνονται κι όσα δεν γίνονται στη Χώρα.

Δυστυχώς, τη σήμερον ημέρα, η αποστασία προχωράει με ανεξέλεγκτους ρυθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας, όπου υπάρχει ενα μαγάλο ποσοστό Ιερέων οι οποίοι βρίσκονται σε υψηλόβαθμες θέσεις όπου είναι Χριστιανομασόνοι και προωθητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Προσέξτε τα λόγια του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, μας λέει ότι: "Σήμερα, νομίζω πλέον ότι ο όρκος δεν χρειάζεται" 

Γιατί τονίζει ο Μητροπολίτης ιδιαίτερα ότι σήμερα ο όρκος δεν χρειάζεται; 

Παλαιότερα δεν υπήρχαν Αθεοι, αλλόθρησκοι η μασόνοι οι οποίοι ορκίζονταν ψευδώς στο Ευαγγέλιο;

Και βέβαια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε! Γιατί όμως να στερεί το δικαίωμα σε αυτόν που πιστεύει πραγματικά στον Τριαδικό Θεό να ορκιστεί δημόσια ενώπιον του Ευαγγελίου;

Επειδή φίλοι μου, σύμφωναμε με αυτά που ζούμε στα χρόνια μας, η αποστασία κοντεύει να ολοκληρωθεί. Ο Αντίχριστος ζεί ήδη ανάμεσά μας και αναμένει την στιγμη που θα παρουσιαστεί ως Μεσσίας που θα σώσει την ανθρωπότητα. 

Ο Μητροπολίτης, εμμέσως πλήν σαφώς παραδέχτηκε με τις δηλώσεις του ότι λείαν συντόμως θα ολοκληρωθεί η αποστασία- οπότε, στις μέρες μας δεν χρειάζεται ο θρησκευτικός όρκος όσο τυπικός και ανούσιος μπορεί να είναι για κάποιους που δεν πιστεύουν.

Οσον αφορά τώρα την ορκομοσία που έδωσε σήμερα η νέα κυβέρνηση του Σύριζα στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε σε δύο στρατόπεδα. Τα Αριστερά στελέχη του Σύριζα ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο, και τα Ακροδεξιά στοιχεία της συγκυβέρνησης μαζί με τον κ. Κουρουμπλή ορκίστηκαν θρησκευτικά.

Τόσο μεγάλος ντόρος για τον θρησκευτικό όρκο, ώστε να βγεί  μέχρι και ο Μητροπολίτης να κάνει δηλώσεις για να καταργηθεί;

Ενας θρησκευτικός όρκος ο οποίος δεν κράτησε παραπάνω από 5 λεπτά της ώρας.

Κι αν πάρουμε ως σωστό αυτό που λένε κάποιοι ότι πρέπει να καταργηθεί, Ωραία, αλλά γιατί να μην καταργηθεί και ο πολιτικός όρκος; σε τι μπορεί να χρησιμεύει περισσότερο από τον Θρησκευτικό;

Τα συμπεράσματα δικά σας. Γνωρίζετε οι περισσότεροι σε τι μέρες ζούμε και αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο που πλησιάζει κάθε μέρα ολοένα και πιό κόντα μας.

Τώρα όσον αφορά το ποιόν του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμου, Η Αθέατη γνώση σας υπενθυμίζει ορισμένες παλαιότερες δηλώσεις του για διάφορα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ορθόδοξη εκκλησία και τον κάθε Ελληνα πολίτη Χριστιανό.

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος: Το Πρόγραμμα Ισλαμικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη πρέπει οπωσδήποτε να λειτουργήσει για τους συμπατριώτες μας θρακιώτες Έλληνες πολίτες που τυχαίνει να είναι μουσουλμάνοι. 

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος: Στην Αθήνα απορώ γιατί τόσα χρόνια δεν προκόβουν να κάνουν αυτό το Τζαμί, που πρέπει να το φτιάξει το κράτος μας και να το παραχωρήσει στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί.

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος:
Στη σχέση μας με το Θεό, όλοι έχουμε ένα εβραίο μέσα μας, μέχρι σήμερα. Η Χριστιανική Εκκλησία δεν πρέπει να λησμονήσει ποτέ την οφειλή της στην Π.Δ. και στο λαό του Ισραήλ ως «παιδαγωγόν εἰς Χριστόν». 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger