Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«ΦΟΡΟΣ ΛΙΠΟΥΣ»: ΜΙΑ «ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

«φόρος λίπους» στα λιπαρά προϊόντα αλλά και στα τρόφιμα με ζάχαρη. Τι είναι όμως ο «φόρος λίπους» ή «fat tax» ;

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Μαρτίου 2015


Η Τρόικα λοιπόν, ενα χρόνο μετά από την πρότασή της για τον ίδιο ακριβώς φόρο στην προηγούμενη κυβέρνηση, έρχεται σήμερα και προτείνει ξανά μια από τα ίδια, μόνο που αυτή τη φορά η πρόταση είναι να επιβληθεί αύξηση τουλάχιστον 1 λεπτού του ευρώ για κάθε προϊόν που υποτίθεται θεωρείται βλαβερό για την υγεία με σκοπό τον προσανατολισμό των πολιτών σε πιο υγιεινές τροφές και την αύξηση των εσόδων φυσικά.

Το 1 λεπτό του ευρώ είναι πάρα πολύ αν σκεφτούμε πόσα προιόντα υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ τα οποία καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση.

Ο φόρος μεταφράζεται στην τσέπη του καταναλωτή σε επιβάρυνση όταν αγοράζει προϊόντα πλούσια σε ζάχαρη, αλάτι και λίπος, όπως τα αναψυκτικά, τα γλυκά και άλλα φαγητά πλούσια σε λιπαρά.

Τα περισσότερα  τρόφιμα περιέχουν λιπαρά. Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα φρούτα, τα λαχανικά τα όσπρια και οι αμυλούχες τροφές. Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά είναι τα γαλακτοκομικά,το βούτυρο, το γιαούρτι πρόβειο και η φέτα.

Ακολουθούν τα αλλαντικά όπως το μπέικον, τα λουκάνικα, η μορταδέλα, η μοτσαρέλα και άλλα. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται η πίτσα, τα μπέργκερ και άλλα παρόμοια.

Επίσης τα γλυκά και  όσα  έχουν παρασκευασθεί από κακάο και σοκολάτα γάλακτος τα περισσότερα δηλαδή: Από την λίστα των λιπαρών δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σουβλάκια, τα παιδάκια οι πανσέτες και άλλα.


Τα αλμυρά σνακ όπως τα πατατάκια, τα γαριδάκια αλλά και τα αναψυκτικά ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων που περιέχουν πολλά λιπαρά.

Επίσης, μη πλανάσθε από τα Νεοτάξικά ΜΜΕ που θέλουν να πασάρουν το νέο αυτό φόρο ως μια από τις μεταρρυθμίσεις που έχει προτείνει η κυβέρνηση στους θεσμούς. 

Δεν προτάθηκε οχι μόνο επειδή είναι ανίκανοι να επιννοήσουν ενα τέτοιου είδους νομοσχέδιο, αλλά διότι αυτοί οι φόροι προέρχονται από την Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, όπου επιβάλλονται και υλοποιούνται με άκρα μυστικότητα από το μνημόνιο.

Τώρα θα πασάρουν τον συγκεκριμένο φόρο µε το πρόσχηµα ότι προστατεύουν τον πληθυσμό από την παχυσαρκία.

Η Αθέατη γνώση σας ενημερώνει, ότι η εντολή αυτή έρχεται κατευθείαν από τον ΟΗΕ και την Ατζέντα 21 και υφίσταται και σε άλλες χώρες. Ο Φόρος λίπους δοκιμάστηκε στην Δανία, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Δεν έβγαλε λεφτά και προκάλεσε και πολύ μεγάλη αντίδραση.

Και ποιός σας είπε ότι τους ενδιαφέρουν τα λεφτά; Αλλού είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Οπως προβλέπει η Ατζέντα 21 θα πρέπει να καταργηθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Επειδή λοιπόν τα ζώα μολύνουν το περιβάλλον και μέχρι να να καταργηθεί η κτηνοτροφία θα πρέπει να μπουν δυσβάσταχτοι φόροι στο κρέας κάθε μορφής, αφού η κατανάλωσή του προϋποθέτει την ύπαρξη "ρυπογόνων" ζώων.

Μια καλή αρχή λοιπόν αυτή για να αρχίσει η προώθηση της κρεατόμαζας και στην Ελλάδα η οποία θα ταίσει τον φτωχό λαό αφού θα στοιχίζει ελάχιστα, δεν θα μολύνεται το περιβάλλον, και βέβαια δεν θα μείνει ποτέ κανένας νηστικός - και όπως δήλωσε και η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο μαιμού για την ανθρωπιστική κρίση: «Θα εξασφαλίσουμε πόρους. Δεν θα αφήσουμε τον λαό να πεθάνει».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger