Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΚΑΤΑΒΡΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ο καθεδρικός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η κύρια εκκλησία της Αρχιεπισκοπής του Σαν Φρανσίσκο, έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα ποτίσματος για να απομακρύνει τους άστεγους από τον ύπνο στις πόρτες του καθεδρικού ναού.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Μαρτίου 2015


Ο Ναός όπως παρατηρείτε κι εσείς, δεν έχει ουδεμία σχέση με τους Καθολικούς ναούς όπως τους γνωρίζουμε. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του μας παραπέμπει καθαρά σε εκκλησία της Νέας εποχής όπου μέσα πραγματοποιούνται τελετές λατρείας πρός τον θεό Βάαλ.

Οπως και να΄χει, αυτή εκκλησιά η οποία προσβάλλει το όνομα της Θεοτόκου δεν ενδείκνυται για να προστατεύει τους άπορους και τους δυστυχείς.



Στο Ναό υπάρχουν τέσσερις υψηλές πλαϊνές πόρτες, με προφυλαγμένες κόγχες, που προσελκύουν τους άστεγους τη νύχτα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα σημάδι προειδοποίησης για τους άστεγους για το τι συμβαίνει σε αυτές τις πόρτες, σε διάφορες χρονικές στιγμές, καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το νερό χύνεται από μια τρύπα στην οροφή, όπου καταβρέχει τους άστεγους.


Το ντους τρέχει για περίπου 75 δευτερόλεπτα, κάθε 30 έως 60 λεπτά, ενώ ήμασταν εκεί, ξεκινώντας πριν από το ηλιοβασίλεμα, ταυτόχρονα σε όλες τις τέσσερις πόρτες, δήλωσαν μάρτυρες για το κατάβρεχμα των αστέγων και των περιουσιών τους.

Η Jennifer Friedenbach, διευθύντρια του Συνασπισμού για τους άστεγους είπε, «Είναι πολύ σοκαριστικό, και πολύ απάνθρωπο. Δεν υπάρχει πραγματικά άλλος τρόπος να το περιγράψω. Σίγουρα αυτό δεν διαμορφώνεται με βάση την Καθολική διδασκαλία. "

Ένα μέλος του προσωπικού του καθεδρικού ναού επιβεβαίωσε ότι το σύστημα είχε εγκατασταθεί, πριν από ένα χρόνο, για να αποτρέψει τους άστεγους να κοιμούνται εκεί.

Ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Μαρίας στο Σαν Φρανσίσκο θα διαλύσει τελικά το σύστημα που χύνει το νερό στις περιοχές εισόδου του ναού όπου συχνάζουν οι άστεγοι αφού έλαβε μια επίσημη ανακοίνωση για παραβίαση από την πόλη.


Εν τω μεταξύ, η Αρχιεπισκοπή του Σαν Φρανσίσκο έχει ζητήσει συγγνώμη για την «παρεξηγημένη» και «κακοσχεδιασμένη« προσπάθεια να κρατήσει τους άστεγους από τις κόγχες που χρησιμοποιούνται για την είσοδο και την έξοδο από την εκκλησία.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger