Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΣΕΡΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Οι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν ένα ακατανόητο πείραμα στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων την επόμενη εβδομάδα με την ελπίδα να συνδεθούν με ένα παράλληλο σύμπαν έξω από το δικό μας.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Μαρτίου 2015



Ο απίστευτα πολύπλοκος «επιταχυντής ατόμων» στο κέντρο του Σέρν στη Γενεύη της Ελβετίας, θα εξαπολύσει τα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας που δοκίμασε ποτέ σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσουν - ή ακόμη και να δημιουργήσουν - μικροσκοπικές μαύρες τρύπες.

Εάν επιτύχει ένα εντελώς νέο σύμπαν θα αποκαλυφθεί - που θα ξαναγραφτεί όχι μόνο στα βιβλία της φυσικής, αλλά επίσης και στα βιβλία της φιλοσοφίας.

Είναι ακόμη πιθανό ότι η βαρύτητα από το δικό μας σύμπαν μπορεί «να διαρρεύσει» σε αυτόν τον παράλληλο κόσμο, λένε οι επιστήμονες του Σέρν.

Το πείραμα είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει κινδυνολογίες στους επικριτές του Σέρν, που πολλοί από αυτούς προειδοποίησαν αρχικά ότι ο επιταχυντής σωματιδίων υψηλής ενέργειας θα σημάνει το τέλος του σύμπαντος μας με τη δημιουργία μιας δικής του μαύρης τρύπας.

Αλλά μέχρι στιγμής η Γενεύη παραμένει άθικτη και άνετα εκτός από τον ορίζοντα των γεγονότων.

Και τώρα ας μπούμε βαθιά πίσω απο την κουρτίνα για να καταλάβουμε ποιό ακριβώς είναι αυτό το πείραμα που θέλουν να επιτύχουν και που μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.


Θυμάστε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που πέρσι τον Δεκέμβριου του 2014 κατέβηκε στα έγκατα της γης και είδε τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων;


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τότε, ενημερώθηκε για την προγραμματισμένη επανεκκίνηση του Μεγάλου Επιταχυντή την άνοιξη του 2015.

Η απορία όμως είναι, τι μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια τέτοια επίσκεψη από τον Ορθόδοξο οικουμενικό Πατριάρχη μεταξύ των επιστημόνων του CERN, οι οποίοι προσπαθούν πείσουν την ανθρωπότητα για τη δημιουργία της φύσης χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν την ύπαρξη του Θεού;

Οπως οι διαθρησκετικοί διάλογοι έχουν σαν τελικό σκοπό την πανθρησκεία, έτσι και ένας διάλογος μεταξύ εκκλησίας και επιστήμης, ειδικά σε αυτό το θέμα του Σέρν, ενδεχομένως να έκρυβε κάτι άλλο. Μια τέτοια συζήτηση, εκ των προτέρων δεν θα μπορούσε να καταλήξει πουθενά, διότι ο Πατριάρχης (λογικά) διατυπώνει τις θέσεις τις Εκκλησίας για τη Δημιουργία.


Ο σκοπός όμως που θέλουν να πραγματοποιηθεί αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με την ανακάλυψη του σωματίδιου του Θεού, που παρά τα όσα διαδίδουν δεν θα το βρούν ποτέ βέβαια, αλλά με κάτι πολύ χειρότερο που θα αναλύσουμε στο άρθρο της Αθέατης γνώσης παρακάτω.

Το γιγαντιαίο μηχάνημα συντριβής των ατόμων σε λίγες ημέρες ακόμη θα τεθεί σε λειτουργεία καθώς τεχνικοί και επιστήμονες εργάζονται για την αναβάθμισή του.

Θα πρέπει να είναι έτοιμο να ενισχύσει την ενέργεια των σωματιδίων του από οκτώ τρισεκατομμύρια ηλεκτρονιοβόλτ, ή τεραηλεκτρονιοβόλτ (TeV) έως 14 TeV. Αυτό θα του επιτρέψει να εκτελέσει τις υψηλότερες συγκρούσεις ενεργειακών σωματιδίων που επιχειρήθηκαν ποτέ.

Μια νέα σειρά πειραμάτων, που πρόκειται να επαναληφθούν στις αρχές του 2015, θα μπορούσε να ωθήσει τους επιστήμονες σε μια ανεξερεύνητη σφαίρα της φυσικής "πέρα από το Καθιερωμένο Μοντέλο».

Αυτό ανοίγει τη δυνατότητα για την επίλυση του γρίφου της Σκοτεινής Ύλης, βρίσκοντας στοιχεία μιας εκτεταμένες κοσμικής έννοιας που είναι γνωστή ως "υπερσυμμετρία", ακόμα και να ανακαλύψουν σημεία πρόσθετων κρυμμένων διαστάσεων που θα εξηγήσουν το μυστήριο της βαρύτητας.

Οι επιστήμονες μπορούν επίσης να αποκαλύψουν περισσότερα μποζόνια Higgs - σε διαφορετικές εκδοχές του λεγόμενου «σωματίδιο του Θεού», που προβλέπεται από το Νομπελίστα καθηγητή Peter Higgs, που δίνει άλλα σωματίδια μάζας. Το μποζόνιο Higgs ήταν το τελευταίο κομμάτι που λείπει από το "Καθιερωμένο Μοντέλο", ένα σχέδιο αλληλεπίδρασης των δυνάμεων και των στοιχειωδών σωματιδίων, που έχει σταθεί σε ισχύ από τις αρχές του 1970.

Και τώρα ας περάσουμε στα πραγματικά γεγονότα που  συνέβησαν το 2008, μέ στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τα οποία εκ του αποτελέσματος επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

Το τεράστιο αυτό μηχάνημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει τον οκτώβριο του 2008, και δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια αστρική ενεργειακή πύλη που θα έφερνε ενέργεια όχι απο κάποιο μακρινό άστρο, αλλά απο τον ίδιο τον ήλιο. Εκείνο που έλειπε ήταν η πλήρης ισχύς. 

Τεράστια ποσά μαγνητικής ενέργειας θα έρεαν στη γή και ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα κατέστρεφε κάθε ηλεκτρική συσκευή και κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα κατέρρεε σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς τίποτα δεν θα λειτουργούσε πάνω στη γή. 

Και τότε οι στρατοί των ανόμων σχεδίαζαν την μεγάλη τους επιστροφή στην επιφάνεια του πλανήτη. Ετσι αποφάσισαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν την αστρική πύλη που κατασκεύασαν στο C.E.R.N. 

Σύμφωνα όμως με την προφητεία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο απο τον Γέροντα Πορφύριο, κανένα απολύτως πείραμα δεν πραγματοποιήθηκε, διότι ο κύκλος διαιρέθηκε καθώς οι σωλήνες του ψυκτικού υγρού, αλλά και οι ηλεκτρικές συνδέσεις κοβότανε σαν αέρας απο το θεικό σπαθί του Πολέμαρχου. 

Το "κολοκύθι του Διαβόλου" είχε καταστραφεί.

Η καταστροφή του "πειράματος" απο τον Πολέμαρχο του Θεού ανακοινώθηκε απο την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου  ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 ημέρες πρίν επέλθη ! 

Αφού ξόδεψαν απο τότε δισεκατομμύρια δολάρια για την λειτουργία και τις επισκευές του C.E.R.N, έπρεπε κάπως και να τα δικαιολογήσουν ανακοινώνοντας ότι βρήκαν το σωματίδιο του θεού, γεγονός που δεν ισχύει διότι δεν χρησιμοποιήθηκε η κατάλληλη πλήρης ισχύς που απαιτείται.


Ο στόχος τους λοιπόν είναι να φέρουν το μηχάνημα στον πλήρη ενεργειακό σχεδιασμό του σε λίγες ημέρες (μετά απο την καταστροφή του απο τον Πολέμαρχο), στάδιο όμως που έχει οριστεί (όπως διαδίδουν) για την παρατήρηση περισσότερων σπάνιων φαινομένων.....; η για να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν το 2008;

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα χρησιμοποιήσουν χαμηλότερη ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν σκοπό να ενεργοποιήσουν την αστρική πύλη, η αν κάνουν του "κεφαλιού τους" δηλαδή να πραγματοποιήσουν τεχνητό φλάς με την ελπίδα να ανοίξουν οι πύλες με την ελπίδα να βγούν στην επιφάνεια της γής τα λαμόγια.

Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger