Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΕΩΝ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ

Απο την ημέρα που η ψευτοαριστερή συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ κατέλαβαν το τιμόνι της εξουσίας στα χέρια τους, έχουν πάρει φόρα τα τσιράκια του Σατανά οι οποίοι απαρτίζονται από διάφορες ομάδες Αριστερών, σατανιστών, Θειστών, μασόνων, άθεων και πολλών άλλων πολέμιων του Τριαδικού Θεού.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Μαρτίου 2015




Βλέπετε παραβιάζονται τα διακαιώματα κάποιων λαμόγιων ώστε να μπορούν να βρίζουν ελεύθερα τον Χριστό την Παναγία, το Αγιο Πνεύμα, τους Γεροντάδες, τους Αγίους, τους Ιερείς, και φυσικά τον Ελληνα πολίτη Ορθόδοξο Χριστιανο χωρίς να τιμωρούνται βάση κάποιων "αναχρονιστικών νόμων" όπως για Κακόβουλη βλασφημία και Καθύβριση θρησκευμάτων που επιβάλλει το κράτος.

Μέσα από την σελίδα τους https://www.facebook.com/AtheistUnionOfGreece τα μέλη ξερνούν τη χολή τους χλευάζοντας και βρίζοντας. Ορισμένα από τα μέλη της ομάδας δεν είναι απλά και μόνο Αθεοι, αλλά Αντίθεοι και εχθροί σε οτιδήποτε θυμίζει τον Ιησού Χριστό. Ενας Αθεος, το μόνο που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει είναι να υποστηρίζει τις θέσεις του υπέρ της Αθείας και οχι να βάλλει κατά του Χριστεπώνυμου λαού με θέσεις οι οποίες προκαλούν την κοινή γνώμη.

Επίσης, η Ένωση Άθεων άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό για την κάλυψη νομικών εξόδων στον Φίλιππο Λοΐζο, ο οποίος χλεύαζε τον Αγιο Παίσιο, τον Χριστό και την Παναγία μέσα από τη σελίδα του "Γέροντας Παστίτσιος"

Είναι επίσης υπέρ της ανέγερσης Ισλαμικού Τέμενους στην Αθήνα.

Η Ενωση Αθεων, είχε αιτηθεί και παλαιότερα για το θέμα περι βλασφημίας πολλές φορές τρώγοντας πόρτα στα μούτρα. Σήμερα όμως με μια Αριστερή κυβέρνηση ελπίζουν ότι επιτέλους τα όνειρα τους θα πραγματοποιηθούν. Υπάρχουν όμως και πολλά αγκάθια που πρέπει να ξεπεράσουν για να μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο, όπως π.χ η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση Σύριζα, η οργή των πολιτών και της Εκκλησίας.

Ας δούμε τώρα τι ακριβώς προτείνουν:

Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Κέντρο Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Διεθνή Αμνηστεία, Ελληνικό τμήμα
Ευρωπαϊκή Ουμανιστική Ομοσπονδία
Διεθνή Αθεϊστική Συμμαχία
Οργανισμό Index on Censorship
Συνασπισμό ενάντια στους νόμους βλασφημίας παγκοσμίως

Συγκεκριμένα, η "Ενωση Αθεων", μια ιστοσελίδα στο δυαδίκτιο και στο facebook - για τους οποίους έχουμε μιλήσει σε άρθρα μας στην Αθέατη γνώση, αιτείται για κατάργηση των νόμων περί βλασφημίας, καταθέτοντας εκ νέου αίτημα στην διαβούλευση για την τροποποίηση του ποινικού κώδικα, για την κατάργηση των "αναχρονιστικών" όπως τα χαρακτηρίζει:
Άρθρο: 198 – Κακόβουλη βλασφημία
Άρθρο: 199 – Καθύβριση θρησκευμάτων

Τα άρθρα αυτά σύμφωνα με την σελίδα, έχουν γίνει αφορμή για την σύλληψη ή/και δικαστική δίωξη, ακόμα και καταδίκη, πολιτών, καλλιτεχνών και θεατρικών συντελεστών, κωμικών, bloggers, ακόμα και λεξικογράφων σε πολυάριθμες περιπτώσεις στη χώρα μας (Φίλιππος Λοίζος-Γέρων Παστίτσιος, Corpus Cristi, Καβαλλιεράτος, Gerhard Harderer-»Η ζωή του Χριστού», Outlook, M.Scorcese-Τελευταίος Πειρασμός, slang.gr κ.α.).

Τα άρθρα αυτά αντί να προστατεύουν την κοινωνική ειρήνη, τελικά την διαταράσσουν σφόδρα καθώς νομιμοποιούν την βία του όχλου και προσβάλλουν ευθέως το ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της Γνώμης και Έκφρασης. Το πρόσφατο παράδειγμα της καταδίκης του Φίλιππου Λοΐζου δείχνει ότι γίνονται ακόμα και εργαλείο για να προστατεύονται θρησκευτικοί παράγοντες από την νόμιμη και απαραίτητη κριτική για αθέμιτες πρακτικές που εφαρμόζονται καθημερινά, όπως η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η εκμετάλλευση της ευπιστίας των πολιτών.

Να σημειωθεί τέλος ότι, εξ όσων γνωρίζουμε, η βλασφημία τιμωρείται σε ελάχιστες χώρες στον κόσμο, και από τις Ευρωπαϊκές χώρες πλέον μόνο στην Ελλάδα, την Ρουμανία, και την Ιρλανδία. Η βλασφημία είναι ένα έγκλημα χωρίς θύμα, και βλάσφημη από μόνη της για το υπέρτατο ον, αν υπήρχε: αλίμονο αν το υποτιθέμενο υπέρτατο ον χρειάζεται τη νομοθεσία του (Ελληνικού) Κράτους για να προστατευθεί.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger