Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΤΡΟΠΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οσον αφορά την κάρτα του πολίτη, κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος μου είπε ότι έχει αποφασιστεί από τον ίδιο τον Αντίχριστο.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Μαρτίου 2015


Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από την διαδικτυακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στις 6/3/2015 στο prisonplanet.gr. Την απομαγνητοφώνηση του κειμένου επιμελήθηκε ο συντάκτης Vagedim για την Αθέατη γνώση.


Ολο το πρότζεκτ με την κάρτα του πολίτη, δεν είναι ιδέα και όνειρο του Βαρουφάκη όπως δήλωσε και ο ίδιος, διότι συπεριλαμβάνεται στο μνημόνιο το οποίο ψηφίστηκε αρχικά από τον Παπανδρέου και τους Καρατζαφερικούς, αλλά και στο δεύτερο μνημόνιο από τη ΝΔ, Πασόκ, Δημάρ κτλ, κι έρχονται σήμερα να το αποδεχτούν και οι υπόλοιποι - αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει ψηφίσει την κάρτα του πολίτη.

Η κάρτα του πολίτη, όπως σας είπα και πρίν, έχει αποφασιστεί από τον ίδιο τον Αντίχριστο. Βέβαια θα έβρισκε παράδοξο την έννοια του Αντιχρίστου κάποιος που είναι μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αλλά τα πιό παράδοξα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Για να τεθεί όμως σε εφαρμογή όλο αυτό χρειάζονται τρομερές ηλεκτρονικές υποδομές οι οποίες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και που πρέπει να γίνουν.

Το βασικό για την κάρτα του πολίτη δεν είναι το πλαστικό αλλά το τσίπ που θα έχει μέσα. Αυτά τα τσίπ είναι ήδη αγορασμένα και υπάρχουν στοκαρισμένα και φυλάσσονται από πανίσχυρες αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή απο καισαριανη οπως κατεβαίνουμε απο περιφερειακή προς το κέντρο, που περνάμε απο τα ΜΑΤ εκεί μέσα που είναι φρούριο βρίσκονται.

Η προηγούμενη κυβέρνηση, βρήκε ήδη υπογεγραμμένο και έτοιμο μέσα από τις σελίδες του μνημονίου την κάρτα του πολίτη, και ήρθε το "επικαιροποιημένο" αν θυμάστε όπως το έλεγαν μνημόνιο που έλεγε ότι: από 1/1/14 σε 28 μήνες θέλουμε να βρίσκεται σε ισχύ η κάρτα του πολίτη.

Λοιπόν, έχουμε 12 μήνες το 2014, και 12 μήνες το 2015 = 24 + 4 μήνες με τους Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο για το 2016 ....  "Την 1η Μαίου"

Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!  Την ημέρα δημιουργίας των Illuminati;;

Οπότε την 1η Μαίου του 2016, (και όποιος θέλει, ας μου αποδείξει το αντίθετο για οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία) είναι υπογεγραμένο ότι θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ το σύστημα με την κάρτα του πολίτη η οποία θα είναι πορτοφόλι, ταυτότητα αλλά και η μερίδα του πολίτη με τον Ειδικό Κωδικό Αριθμό Μητρώου τον ΕΚΑΜ ο οποίος θα αποτελείται από τρείς εξάδες 3 x 6 = 18 ψηφία (666)

Το καλό λένε κάποιοι σε αυτή την κάρτα του πολίτη, είναι να μην έχει το ενα χαρακτηριστικό του χαράγματος της Αποκαλύψεως - ότι δηλαδή θα είναι ο μοναδικός τρόπος να αγοράζεις και να πουλάς.

Το άλλο χαρακτηριστικό από το χάραγμα της Αποκαλύψεως είναι να βρίσκεται επάνω στο σώμα μας, στο χέρι η στο μέτωπο.

Προσέξτε τώρα. Η κάρτα του πολίτη χρειάζεται πολλές υποδομές για να φτάσει να είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο θα αγοράζεις και θα πουλάς, θα πληρώνεσαι και θα πληρώνεις.

Ομως η κάρτα του πολίτη, όπως έχω γράψει από το 2001 στο βιβλίο μου "Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων" θα είναι ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας βιβλιάριο τραπέζης κτλ..

Το χειρότερο απ όλα ειναι αυτός ο μεγάλος πολιτισμός αυτή η μεγάλη ευκολία. 

Ως επιχείρηση π.χ που εχω εργαζομένους μπορεί εκτός από τα φυσικά πρόσωπα που είμαστε όλοι εμείς, και τα λεγόμενα νομικά πρόσωπα (δηλαδή η επιχειρήσεις, να έχουν την δική τους κάρτα του πολίτη) εκτός κι αν τα πάντα της επιχείρησης είναι μέσα στην κάρτα του πολίτη του εκπροσώπου της επιχείρησης.

Λέει λοιπόν η επιχείρηση,  έχω 100 εργαζόμενους, κάποιος που έχει ατομική επιχείρηση δηλαδή ο ίδιος ως φυσικό πρόσωπο έχει 100 εργαζόμενους. Γι αυτούς τους εργαζόμενους γνωρίζετε τι χαρτοβασίλειο υπάρχει;; 

Το ίδιο αφορά και την εφορία, κόβεις χιλιάδες αποδείξεις, παραστατικά, τιμολόγια, δελτία αποστολής, γραμμάτια είσπραξης, εντάλματα πληρωμών, και μας λένε ότι όλα αυτά δεν θα υπάρχουν πλέον αφού θα περιλαμβάνονται μέσα στην κάρτα του πολίτη - που θα είναι η στην κάρτα του πολίτη του εκπροσώπου της εταιρείας, η στην κάρτα της εταιρείας που θα την έχει σαν νομικό πρόσωπο.

Ετσι, αντικαθιστούμε όλα τα χαρτιά. Εγω σαν άνθρωπος που " επιχειρώ" δηλαδή έχω επιχειρήσεις από μικρό παιδί γνωρίζω τι σημαίνει αυτό, και ότι χρειάζονται αποθήκες εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων για να αποθηκεύεις όλα αυτά τα χαρτιά.

Θα τα αντικαταστήσεις όλα αυτά με το τσιπάκι της κάρτας το οποίο θα σε οδηγεί κατευθείαν στη μερίδα σου στο κράτος στον σέρβερ, ο οποίος σέρβερ δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά λόγω Ευρωπαικής Ενωσης στις Βρυξέλες.

"The Beast" όπως το ονομάζουμε "Το Τέρας".

Αυτός λοιπόν ο σέρβερ θα έχει τα πάντα μέσα. Θα πέι κανείς τι σε πειράζει να γλυτώσεις τις αποθήκες που νοικιάζεις για να γλυτώσεις ολο αυτό το χαρτομάνι; Οταν θα έρχεται ο έλεγχος του ΙΚΑ θα δίνει την κάρτα της εταιρείας που θα την περνάνε στο Λάπτοπ και θα βλέπουν το πρόγραμμα, το οποίο θα είναι αποθηκευμένο στον σούπερ σέρβερ στις Βρυξέλες.

Προσέξτε όμως που βρίσκεται η ρουφιανιά.

Αυτό το σύστημα, δεν θα μας δινει πιστοποιητικά η οποιαδήποτε άλλα χαρτιά να έχουμε στα χέρια μας, αφού θα είναι γραμμένα όλα μέσα. Στο σπίτι μας έχουμε ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως, γάμου, βαπτίσεων, χαρτιά από την πολεοδομία, το περιουσιολόγιο, κτηματολόγιο, φορολογικές δηλώσεις, αντίγραφα κτλ..

Με αυτό το πράγμα μας λένε δεν θα χρειάζεται να έχεις τίποτα απ όλα αυτά. Αυτό είναι το θετικό (το τυρί) .

Τη φάκα όμως την βλέπεις;;;

Ας πούμε ότι έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και έχει μια μικρή επιχείρηση με τρείς υπαλλήλους. Ενα υπάλληλο του τον έχει από το έτος 2015. Το έτος 2018 (3 χρόνια μετά) του έρχεται ενα email από το ΙΚΑ που λέει: 

- Επικοινωνήστε μαζί μας για μια υπόθεση σας.

- Απαντάς εσύ με ενα email όπου λες: "Ποιά είναι η υπόθεση μου, τι συμβαίνει;"

- Είχατε τον τάδε υπάλληλο. 

- Τον είχά, λές εσύ.

- Δεν έχετε όμως πληρώσει το ΙΚΑ του τα τελευταία τρία χρόνια.

- Μας πως; αφού το πλήρωνα κάθε μήνα.

- Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχουμε στα αρχεία μας, δεν έχετε πληρώσει τίποτα.

Είπες ότι είσαι ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων; σε εξόντωσαν και χαμπάρι δεν πήρες! Κι επειδή δεν έχεις χαρτιά που να αποδυκνείουν το αντίθετο είσαι αναγκασμένος να τα ξαναπληρώσεις. 

Ερχεται μετά ενα άλλο email που λέει: 

- Μην ξεχάσετε να παρευρεθείτε στον ανακριτή για να απολογηθείτε για την σύλληψη που σας είχε γίνει σε μπλόκο της τροχαίας και είχαν βρεθεί 100 γραμμάρια ηρωίνης στο αυτοκινητό σας.

- Μα πότε έγινε αυτό (απαντάς εσύ)

- Είναι γραμμένο μέσα στο αρχείο του υπολογιστή.

Τρελαίνεσαι λοιπόν έσυ, και το πρώτο που κάνεις είναι να βρείς εναν καλό δικηγόρο, που για να τον πληρώσεις έχεις την κάρτα του πολίτη, και διαπιστώνεις τελικά, ότι αντί να έχεις 20.000 ευρώ στη τράπεζα έχεις μόνο 2.000.

Σκεφτείτε λοιπόν, ότι όταν κάποιος θέλει να έχει ενα παγκόσμιο έλεγχο ενός τεράστιου πληθυσμού ανθρώπων χρειάζεται απλούς τρόπους ποδηγέτησης.

Η παντελής έλλειψη χαρτιών, δεν θα σου επιτρέπει να αποδείξεις τίποτα απολύτως και θα αναγκάζεσαι να δέχεσαι αυτό που θα δείχνει ο υπολογιστής. Οπότε, δεν είναι απλά φακέλωμα, αλλα διαχείριση του φακέλου του καθενός από εμάς. 

Επίσης, έχεις ενα σπίτι. Πως το αποδεικνύεις; Εχεις το συμβόλαιο στο σπίτι σου, αντίγραφο που υπάρχει στο υποθηκοφυλακίο, το έχεις δηλωμένο και στο κτηματολόγιο, τα σχέδια της οικοδομής, την άδεια - και γενικά έχεις χαρτιά που το αποδεικνύουν.

Οταν όμως δεν θα υπάρχουν αυτά τα έγγραφα, στο σπίτι που θεωρείς ότι είναι δικό σου, μπαίνει ένας στη μερίδα και σου βάζει ότι στο έχει παραχωρήσει κάποιος για τρία χρόνια και ότι δεν το αγόρασες, και επειδή αυτός ο κάποιος είχε χρέη στο δημόσιο, του το πήρε το δημόσιο, και το σπίτι σου πλέον ανήκει στο κράτος.

1η Μαίου του 2016, έχει οριστεί να έχουν όλοι την κάρτα του πολίτη.

Με την κάρτα του πολίτη δεν θα σου ανήκει τίποτα. 

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger