Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΟΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μετά την είδηση που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση την Μεγάλη Πέμπτη: Ο «ΦΑΝΕΡΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" ακολούθησε και "Μυστικός Δείπνος" του Βαρουφάκη με τον Σόρος σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Απριλίου 2015



Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης με τον γνωστό γκουρού Τζορτζ Σόρος και άλλους διακεκριμένους συνδαιτυμόνες. 

Το κλειστό τραπέζι έγινε στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο Aldon και το βασικό που πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι ως συμπέρασμα είναι ότι η Αθήνα θα «μπλοφάρει» μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει κάποια από τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ. 

Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στο συνέδριο που οργάνωσε το think tank του κ. Σόρος, με το οποίο συνεργάζονται και όλοι οι βασικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, οι καθηγητές Τζόσεφ Στίγκλιτζ, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και Τζέφρι Σακς. 

Οι παλαιότεροι ενθυμούνται πως αυτή ήταν η ίδια άτυπη ομάδα που συμβούλευε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το Μνημόνιο.







































Και καλά τα λαμόγια του Σύριζα τα γνωρίζουμε πολύ καλά τι ρόλο παίζουν με τον Σόρος, όμως ο Πανοκαμμένος, με την συμμετοχή του στην διαπλοκή της κυβέρνησης Σύριζα για μια Υπουργική καρέκλα που δεν του έδωσε το πρώην κόμμα του, αποφάσισε να στηρίξει το έκτρωμα της γιαλαντζί Αριστεράς;

Και τώρα ας δούμε τι δήλωσε πρίν από μερικές ημέρες ο Πανοκαμμένο σε ενα απόσπασμα από την ομιλία του στην Βουλή όπου αναφέρετε και στον "παγκόσμιο κερδοσκόπο" όπως τον αποκαλεί Τζόρτζ Σόρος. 

Δελτίο τύπου 04/04/2015 http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5717

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Θα αποδειχθεί εάν κάποιοι αποκόμισαν κέρδη από αυτή την πολιτική.


Ο πρώην πρωθυπουργός, τον Δεκέμβριο του 2009, με δημόσια δήλωσή του είπε ότι θα καταφέρουμε μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο χρέος χωρίς ξένη βοήθεια. Σε 14 ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, βρισκόταν σε μια δεξίωση στο σπίτι του κ. Στέλιου Ζαβού, εκπροσώπου και κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου, του κ. George Soros και φίλου του άλλου «πεφωτισμένου» μεγαλοκερδοσκόπου κ. John Paulson. Είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα ξεκινάει πλέον την καταστροφική πορεία της ευρωζώνης. Λίγες μέρες μετά δημοσιεύεται στην εφημερίδα WallStreet Journal ότι ο ίδιος άνθρωπος οργάνωσε ένα μυστικό δείπνο για το πώς θα ελεγχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ, με καλεσμένους τον GeorgeSoros, τον John Paulson, τον Nouriel Roubini και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους. Η Ελλάδα γίνεται πλέον ο πυροκροτητής της Ευρώπης.


Επίσης, ακολουθεί ενα παλαιότερο βίντεο από ομιλία του Πανοκαμμένο με τίτλο: Ελλάς στα Σαγώνια του G.Soros 3.11.2011. Ο Πανοκαμμένο κατηγορεί τον Σόρος για τα cds και το Μνημόνιο και προειδοποιεί να μην καθυποτάξουμε την πατρίδα μας στα σαγόνια των Διεθνών τοκογλύφων και στους Ελληνες δοσίλογους οι οποίοι εβρισκόμενοι μπροστά στα φώτα των καμερών προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι κάποιων που θέλουν να υποδουλώσουν την Δημοκρατία τσην πατρίδα μας!

Δείτο το βίντεο από το 1:45 και μετά.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger