Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η υποτιθέμενη αριστερή κυβέρνηση όπως έχουμε αναφέρει σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση ετοιμάζει μνημόνιο κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και των Χριστιανών πολιτών.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Μαίου 2015


Από την πρώτη στιγμη της διακυβέρνησης του Σύριζα άρχισαν να ηχούν τα καμπανάκια για διαχωρισμό κράτους και Εκκλησίας - σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Πολιτισμού Αρειστίδη Μπαλτά τον Φεβρουάριο όπου είπε: «η Εκκλησία και κράτος πρέπει να διαχωριστούν αλλά αυτή η πορεία είναι μακριά και δύσκολη. Τα βήματα προς την κατεύθυνση ανεξαρτησίας κράτους- εκκλησίας μπορούν να γίνουν σύντομα».

Επίσης, ο διαχωρισμός κράτους και Εκκλησίας προωθείται και μέσα από τους ηγέτες της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας όπως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε για αξιοποίησή της περιουσίας της εκκλησίας, προκειμένου να παραμείνει σε ελληνικά χέρια, υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδά που θα προκύψουν, θα διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους στους δανειστές.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, πρότεινε μεταξύ άλλων για τη μισθοδοσία του κλήρου να επιβληθεί φόρος υπέρ της Εκκλησίας μόνον στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι.

Σήμερα, έρχεται ο εφημεριδοπώλης βουλευτής και τσιράκι στην προπαγάνδα του Σύριζα Νίκος Φίλης, να μας κάνει δίδαγμα περί εμπόριο λειψάνων, ειδωλολατρία και μεσαιωνισμό σχετικά με την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στην Ελλάδα.

«Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν στις θαυματουργή επενέργεια των λειψάνων, είμαστε μάρτυρες τα τελευταία χρόνια ενός «εμπόριου λειψάνων. Πολλά λείψανα έχουν έρθει στην Ελλάδα αλλά δεν επιτέλεσαν το θαυματουργικό τους έργο. Είναι λάθος να δίνουμε το σήμα, ότι μέσα από τέτοιες διαδικασίες μπορεί να υποκατασταθεί η αναγκαία ιατρική αγωγή. Η μεταφορά του σκηνώματος στον Αγ. Σάββα «παραπέμπει σε περιόδους μεσαίωνα».

«Δύο αρχηγοί κράτους έχουν επισκεφθεί τη χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ, το Αγιο Φως και η Αγία Βαρβάρα». 


Δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω με τις γελοίες δηλώσεις ενός άθεου ανθρωπάριου καθώς και άλλων παρόμοιων θεωριών που ειπώθηκαν κατά καιρούς από στελέχη του Σύριζα. 

Θα μπορούσα να πω, ότι με αφορμή την δήλωση του Νίκου Φίλη δώθηκε ακόμη περισσότερη δημοσιότητα στο γεγονός για όσους δεν γνώριζαν το βίο της Μεγαλομάρτυς Αγιάς Βαρβάρας. 

Ομως η ουσία όπως διαπιστώνετε κι εσείς είναι ότι ο Σύριζα δεν ξέχασε ποτέ τις υποσχέσεις του για Διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, απλά έδωσε μια παράταση λόγω της υποτιθέμενης διαπραγμάτευσης που κάνει, και τώρα που έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια και πλησιάζει πρός το τέλος το πανηγύρι της δήθεν διαπραγμάτευσης άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες και να εμφανίζονται τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Μόλις υπογράψουν τις μεταρυθμίσεις που απαιτούν οι δανειστές, θα ξεκινήσουν την εφαρμογή του μνημονίου για διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας. 

Βλέπετε αν το έκαναν αυτό από την πρώτη ημέρα θα τους έπαιρναν με τις πέτρες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger