Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Στα πλαίσια της 20 επετείου της Διαδικασίας της Βαρκελώνης από τις 22 εώς 23 Ιουλίου 2015, το ισπανικό Υπουργείο Εξωτερικών και Συνεργασίας και η Μεσογειακή Ένωση διοργανώνουν συνάντηση για διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό διάλογο που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Μεσογειακής Ενωσης, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ίδρυμα Αννα Λίντθ, την Συμμαχία των Πολιτισμών του ΟΗΕ και το Διεθνές Κέντρο Διαθρησκευτικού και Διαπολιτισμικού Διαλόγου Βασιλιάς Αμπντουλάχ Μπίν Αμπντουλαζίζ

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Ιουλίου 2015


Θα συμμετάσχουν στο συνέδριο εκπρόσωποι των διεθνών και περιφερειακών οργανισμών και πολλές προσωπικότητες, όπως θρησκευτικοί ηγέτες, καθώς και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και των σημαντικών προγραμμάτων που ασχολούνται με τις θρησκευτικές δραστηριότητες και την πολιτιστική διπλωματία.


Ο Ισπανός Υπουργός Εξωτερικών και Συνεργασίας θα ανοίξει την Συνέλευση μαζί με τους Γενικό Γραμματέα της Μεσογειακής Ενωσης, τον Γενικό Γραμματέας του KAICIID, τον Ύπατο Εκπρόσωπο της UNAOC, και τον Πρόεδρος του Ιδρύματος Αννα Λίντθ.

Για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία του διαθρησκειακού και διαπολιτισμικού διαλόγου, και για να δημιουργηθεί ένα σχέδιο δράσης για τις μελλοντικές δραστηριότητες του δικτύου, με βάση μια κοινή ατζέντα και ενα ημερολόγιο δραστηριοτήτων που θα πλαισιώνεται γύρω από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για τα επόμενα χρόνια.

Οπως αντιλαμβάνεστε κι εσείς, τα σχέδια της ελίτ προχωράνε με γοργούς ρυθμούς. Η Μεσογειακή Ενωση είναι σχεδόν έτοιμη αφού έχουν πέσει και επίσημα ορισμένες υπογραφές. Οι διαθρησκευτικοί διάλογοι που προωθεί ο σατανιστής πάπας πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο και θα βοηθήσουν για την επερχόμενη παγκόσμια θρησκεία.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger