Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ

Χριστός και Ελλάδα, δύο λέξεις τις οποίες οι μεγαλοθεολόγοι γιαχβεδιστές υποστηρικτές της Εβραικής γραφής με πρωτεργάτη τον μέγα Θεοδόσιο, έχουν εσκεμμένα προωθήσει και υιοθετήσει κατά το πέρασμα των αιώνων την <άρρηκτη σχέση> Παλαιάς Διαθήκης του Γιαχβέ με την Καινή- παρερμηνεύοντας και αποκρύπτοντας ταυτόχρονα την πραγματική αλήθεια.

Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Αυγούστου 2016



Αφενός μεν η παραποιημένη και <ευλογημένη> Παλαιά Διαθήκη σε κάποια σημεία μπορεί να βάλλει κατά των Ελλήνων, όμως η αρχαία ελληνική γραμματεία αφθονεί από συγγράματα που αποδεικνύουν με λεπτομέρειες το εκρηκτικό μίγμα "Χριστός και Ελλάδα" και ποιό θα είναι αυτό το Έθνος το οποίο θα φέρει εις πέρας το σχέδιο του Θεού.

Στόχος τους είναι να σταματήσει να υφίσταται η έννοια Έθνος. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί την διάλυση της εθνικής ταυτότητας και συγκεκριμένα την ταυτότητα αυτού του έθνους το οποίο έχει επιλεγεί από τον Θεό για να τους χαλάσει την μπουγάδα.

Θα μου πείτε , πως αναφέρεις , ότι η Ελλάδα είναι το έθνος που θα φέρει εις πέρας το σχέδιο του Θεού ; 

Μα είναι πολύ απλό , οι μαρτυρίες που έχουμε στα χέρια μας το αποδεικνύουν περίτρανα.

Πρίν αρχίσω όμως την  αναφορά μου στα σημεία από κείμενα που μας μιλούν για το συγκεκριμένο θέμα , πρέπει να τονίσω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστέψει και να κρατήσει ό,τι θέλει από αυτά που σας δίνω παρακάτω , αλλά πρέπει πάντα να εφαρμόζουμε το ερευνάτε τας γραφάς που αναφέρει ο Χριστός ώστε να διαπιστώνουμε πάντα την αλήθεια μόνοι μας .

Ξεκινώντας τώρα την παράθεση των στοιχείων , πρέπει να πω ότι αρκετές αναφορές για το ότι η Ελλάδα είναι το έθνος του Θεού έχουμε στην Καινή Διαθήκη. 

Η πρώτη αναφορά βρίσκεται Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο , κεφάλαιο ΙΒ όπου λέει ο Χριστός σχετικά με τους Έλληνες που ήθελαν να Τον δούνε και να μιλήσουν μαζί Του. 

 23 ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· Ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου. Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον.  Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην
24 ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐὰν μὴ ὁ κόκκος τοῦ σίτου πεσὼν εἰς τὴν γῆν ἀποθάνῃ, αὐτὸς μόνος μένει· ἐὰν δὲ ἀποθάνῃ, πολὺν καρπὸν φέρει.

23 Τότε ο Ιησούς τούς αποκρίνεται λέγοντας: Έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου.  Διότι η Ελλάς είναι η μόνη που γεννά ανθρώπους , είναι φυτό ουράνιο και θεΪκό βλάστημα κι αυτό είναι εξακριβωμένο. ( Η Ελλάς ) γεννώντας το Λογισμό έκανε κτήμα της την επιστήμη.  

24  Αληθώς σας λέγω ότι εαν ο κόκκος του σιταριού που πέφτει στο έδαφος δεν πεθάνει , αυτός μόνο μένει. Εαν δε πεθάνει , πολύ καρπό φέρει.

Το κείμενο αυτό υπάρχει με την μορφή αυτή σε αντίτυπο του Κατά Ιωάννη στο Βατικανό και παρατηρούμε ότι , από τα αντίγραφα που έχουμε στα χέρια μας λείπει η φράση , Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην .

Κατά μια άλλη άποψη το 1974 ο καθηγητής Ε.Πρόκος βρήκε ένα χειρόγραφο κείμενο του Ευσέβιου Παμφύλου , Επισκόπου Καισαρείας , το οποίο είχε αποσπάσματα από το Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο και έτσι έφτασε στα χέρια μας.

Χωρίς την φράση αυτή , το κείμενο μοιάζει ξεκάρφωτο και χωρίς νόημα , μέσα στο πιο εμπεριστατωμένο και σαφές και λεπτομερές κατά κοινή ομολογία ευαγγέλιο.

Ωστόσο , αν και έχουμε στο σημείο αυτό πολύ σημαντική μαρτυρία του Ιησού για το ότι η Ελλάδα είναι το έθνος του Θεού που θα εκπληρώσει το σχέδιο Του  , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάλι κάτι μας λείπει από το κείμενο αφού δεν έχουμε μετά από το σημείο αυτό την συνέχεια της συνομιλίας του Χριστού με τους Έλληνες. 

Οι Έλληνες μάλιστα για να πηγαίνουν να προσκυνήσουν στον ναό του Σολομώντος όπως λέει παραπάνω στο κεφάλαιο το συγκεκριμένο ο Ευαγγελιστής , ήταν προσήλυτοι στο θρήσκευμα Ιουδαίοι κι όχι παγανιστές.

Επομένως η γεμάτη ενοχές άποψη ότι Έλληνες ονομάζει η γραφή τους ειδωλολάτρες και τους παγανιστές είναι μέγα ψέμα και δεν ισχύει .

Και η άποψη αυτή δημιουργήθηκε από τους μεγαλοθεολόγους του Θεοδόσιου , όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται κάποιοι για το ότι η Παλαιά Διαθήκη που μπήκε ύπουλα από τους Εβραίους ως δικό μας <<ιερό >> βιβλίο , αναφέρεται πολύ κατά των Ελλήνων.

Η δεύτερη τώρα αναφορά που έχουμε για το ότι η Ελλάδα είναι το έθνος του Θεού , βρίσκεται στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο στο κεφάλαιο 21 και στίχο 23 , όπου ο Χριστός λέει τα εξής.

43 διὰ τοῦτο λέγω ὑμῖν ὅτι ἀρθήσεται ἀφ’ ὑμῶν ἡ βασιλεία τοῦ θεοῦ καὶ δοθήσεται ἔθνει ποιοῦντι τοὺς καρποὺς αὐτῆς. 

43  γι αυτό σας λέγω ότι θα παρθεί από εσάς η βασιλεία του θεού και θα δωθεί σε έθνος που θα παράγει  τους καρπούς της 

Το έθνος που είχε εκείνη την εποχή την εντύπωση , ότι είναι το εκλεκτό έθνος του Θεού , ήταν το Εβραικό , το οποίο όμως βασίζονταν και βασίζεται  στις υποσχέσεις του Γιαχβέ , ο οποίος Γιαχβέ δεν είναι ο Θεός που εμείς οι Χριστιανοί αναγνωρίζουμε δηλαδή , ο Τριαδικός , αλλά λόγω της πολυμορφίας του κειμένου της Παλαιάς Διαθήκης , άλλοτε είναι Βαβυλωνιακή θεότητα , άλλοτε ο Θεός ήλιος κι άλλοτε μια μοχθηρή θεότητα που μπορεί να παρομοιαστεί με τον Σαμαέλ-Σατανά.

Τι σχέση μπορεί να έχει , ένας μοχθηρός θεός  με τον Τριαδικό λοιπόν ; Καμία είναι η απάντηση.

Έτσι οι Εβραίοι λανθασμένα πίστευαν ότι αυτοί είναι ο λαός του Θεού αλλά σύμφωνα με αρχαίους φιλοσόφους και τόσα μα τόσα κείμενα της ελληνικής γραμματείας , η Ελλάς είναι το έθνος που θα εκτελέσει τις εντολές του Θεού αργά ή γρήγορα.

Σύνεχίζοντας όμως με τις αναφορές όσον αφορά το θέμα αυτό , ακόμα μια υπάρχει στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο όπου λέγονται τα εξής από τους Ιουδαίους αναφορικά με τον Χριστό.

7,35 εἶπον οὖν οἱ ᾿Ιουδαῖοι πρὸς ἑαυτούς· ποῦ οὗτος μέλλει πορεύεσθαι, ὅτι ἡμεῖς οὐχ εὑρήσομεν αὐτόν; μὴ εἰς τὴν διασπορὰν τῶν ῾Ελλήνων μέλλει πορεύεσθαι καὶ διδάσκειν τοὺς ῞Ελληνας; 

7,35  Είπαν οι Ιουδαίοι μεταξύ τους , που αυτός μέλλει να πάει και εμείς δεν θα τον βρούμε ; Μήπως μέλλει να πορεύεται πρός την διασπορά των Ελλήνων και να διδάσκει τους Έλληνες ; 

Νομίζω είναι ξεκαθάρο το ότι οι Έλληνες ήδη γνώριζαν από δικά τους κείμενα για την έλευση του Χριστού και έχοντας οι Εβραίοι ακούσει το τι λέγεται για το θέμα αυτό στην Ελλάδα , θεωρήσαν ότι ο Χριστός είναι φυσικό να διδάξει στην συνέχεια τους Έλληνες.

Άλλη αναφορά υπάρχει στις πράξεις των Αποστόλων στο κεφάλαιο 1 και στον στίχο 11.

11 οἳ καὶ εἶπον· Ἄνδρες Γαλιλαῖοι, τί ἑστήκατε ἐμβλέποντες εἰς τὸν οὐρανόν; οὗτος ὁ Ἰησοῦς ὁ ἀναληφθεὶς ἀφ'ὑμῶν εἰς τὸν οὐρανὸν, οὕτως ἐλεύσεται, ὃν τρόπον ἐθεάσασθε αὐτὸν πορευόμενον εἰς τὸν οὐρανόν.

Κι αυτοί είπαν , άνδρες Γαλιλαίοι , τι στέκεστε κοιτώντας στον ουρανό ; Αυτός ο Ιησούς που αναλήφθηκε από εσάς στον ουρανό , έτσι θα ξαναέρθει , με τον τρόπο που τον είδατε να πηγαίνει πρός τον ουρανό.

Η Γαλιλαία ήταν Ελληνική περιοχή κι εκεί δίδαξε ο Χριστός καθώς και ο ίδιος ως άνθρωπος και οι μαθητές του ήταν Έλληνες.

Ο Χριστός δεν μιλούσε αραμαικά αλλά Ελληνικά καθώς η Ελληνική Γλώσσα ήταν αυτή που χρησιμοποιούνταν στην Μεσόγειο καθώς υπήρχαν πολλές Ελληνικές περιοχές και η Ελληνική γλώσσα έτσι ήταν αυτή του εμπορίου και με αυτήν συννενοούνταν ο κόσμος.

Ξεχωρίζεται έτσι στο κείμενο η Γαλιλαία από την Ιουδαία και εξάλλου ο Χριστός 3-4 φορές πήγε Ιουδαία και εκεί τον σκότωσαν , σε αντίθεση με τους Γαλιλαίους που όπως είπαμε ήταν Έλληνες.

Πολύ μεγάλες αναφορές όμως έχουμε , στα κείμενα των Σιβυλλών που έχουμε αναφέρθει σε αυτά , σε παλαιότερα μας άρθρα.

Έτσι η Σίβυλλα Τιμπουρτίνα μας λέει.

Ο τέταρτος ήλιος τετάρτη γενεά εστίν θεότητος γόνη φανήσεται εν μεσημβρία εγερθήσεται γαρ γυνή Ελληνίς εκ της Εββραϊδος χώρας ονόματι Μαρία και τέξεται υιόν και καλέσουσι το όνομα αυτού Ιησούν. 

Και λύσει τον νόμον των Εβραίων και ίδιον νόμον στήσει  Και βασιλεύσει ο νόμος αυτού

Γυνή Ελληνίς η Παναγία  λοιπόν. Το όνομα Μαρία σημαίνει Θάλασσα και επιπλέον αναφέρεται ότι ο Χριστός ήρθε για να διαλύσει τον νόμο των Εβραίων που όπως και ο Απόστολος Παύλος λέει οδηγεί στην απώλεια .

Παρακάτω λένε οι Εβραίοι στην Σίβυλλα : αι λέγουσι αυτή οι ιερείς των εβραίων, φρικωδεστάτη δέσποινα ημών, ερωτήσαι σε ζητούμεν. 

Και αποκριθείσα η Σίβυλλα λέγει προς αυτούς "ο βούλεσθε απαγγείλατε μοι". 

Και λέγουσι προς αυτήν εκείνοι ακοήν ηκούσαμεν από των εθνών ότι ο ΘΕΟΣ των ουρανών υιόν μέλλει τίκτει

 Δηλαδή όλοι οι λαοί της Μεσογείου , οι Έλληνες ουσιαστικά καθώς όλες οι περιοχές της περιοχής ,  ήταν Ελληνικές σε πολύ μεγάλο βαθμό είχαν ήδη από κείμενα τους πληροφόρηση ότι θα έρθει ο υιός του Θεού στον κόσμο .

Απ όλα αυτά φαίνεται ότι ο λαός του Θεού , είναι οι Έλληνες που θα φέρουν εις πέρας το σχέδιο Του.

Έτσι το Ισραήλ που σημαίνει ο λαός που πορεύεται τον δρόμο του Θεού , δεν είναι οι Εβραίοι όπως προπαγανδιστικά ή και άθελα τους ισχυρίζονται οι ίδιοι και οι μεγαλοθεολόγοι της γραμμής του Θεοδόσιου , αλλά οι Έλληνες.

Οι αναφορές και τα κείμενα υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να καταλάβει και να δεχτεί ό,τι αυτός επιθυμεί.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger