Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ {BINTEO}

Ενα αναμαλλιασμένο αριστερό έκτρωμα και ένας ανθέλληνας σαπιοκοιλιάς αποφάσισαν κατόπιν εντολών που έλαβαν να υλοποιήσουν τον αφανισμό του θεσμού της οικογένειας όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Ιανουαρίου 2016



Στο μέλλον, ο αυνανιστής, ο παιδόφιλος, ο κτηνοβάτης ο ουρολάγνος, ο κοπρολάγνος και κάθε διεστραμένος και αρρωστημένος ανθρώπινος νούς θα απαιτήσει νομικά την αναγνώριση της ανωμαλίας του και την εύνοια από το κράτος και την κοινωνία.

Δηλαδή ο παιδόφιλος η η παιδόφιλη σε τι διαφέρει από έναν ομοφυλόφιλο όσον αφορα το δικαίωμα της αναγνώρισης από την πολιτεία; Αυτός δεν έχει σεξουαλικές αδυναμίες και φαντασιώσεις; ποιός ο λόγος να μην έχει την ίδια υποστήριξη από το κράτος;

Η παιδοφιλία δεν είναι απαραίτητα σεξουαλική επαφή με μικρα παιδιά. Υπάρχουν παιδεραστές οι οποίοι δεν έχουν σεξουαλικές επαφές με μικρά παιδιά - κι αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να αναγνωριστούν ως ισότιμα μέλη της σημερινής κοινωνίας.

Στην πέμπτη έκδοση του Διαγνωστικού και Στατιστικού Εγχειριδίου των Ψυχικών Διαταραχών, η αμερικανική ψυχολογική ένωση (APA) έκανε ενα πολύ ξεχωριστό διαχωρισμό μεταξύ της παιδεραστίας και της παιδοφιλικής διαταραχής. Η Παιδοφιλία αναφέρεται σε ένα σεξουαλικό προσανατολισμό ή δήλωση της σεξουαλικής προτίμησης άνευ ολοκλήρωσης, ενώ η Παιδοφιλική διαταραχή ορίζεται ως καταναγκασμός και χρησιμοποιείται σε σχέση με τα άτομα που ενεργούν στη σεξουαλικότητά τους.

Σε άλλη αναφορά της η Αμερικανική Ψυχολογική Ένωση καταγράφει την κτηνοβασία ως διαταραχή μονάχα υπό την προϋπόθεση ότι η σεξουαλική έλξη ενός ατόμου προς (μη ανθρώπινα) ζώα δεν προξενεί σ' αυτό το άτομο αίσθημα δυσφορίας και ψυχική αναστάτωση.

Ολοι αυτά τα είδη των ανώμαλων ανθρώπων έχουν την επιστημονική υποστήριξη πλήν την επίσημη αναγνώριση από το κράτος, επειδή ίσως η κοινωνία δεν έχει δεχτεί ακόμη την κατάλληλη προπαγάνδα ώστε να είναι έτοιμη να τους αποδεχτεί - όπως δήλωσε πρόσφατα και ο αρχηγός της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφιλα ζευγάρια.

Οταν λοιπόν η λεγόμενη <<κοινωνία>> θα έχει ωριμάσει, θα μπορεί να δεχτεί πιό εύκολα και τα υπόλοιπα είδη ανθρώπων ως ισότιμα μέλη.



Πρός το παρόν η νεοταξική συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων αποφάσισε μέσα στο 2016 τη μετατροπή όλων των δημοτικών σχολειών της χώρας σε ολοήμερα, αλλαγή όλων των σχολικών βιβλίων αφαιρώντας οτιδήποτε έχει σχέση με την Ορθοδοξία και προωθώντας παράλληλα την ομοφιλοφιλία ως κατι εντελώς φυσιολογικό.

Θα θυμάστε τη συνέντευξη που αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ααρόν Ρούσο κατα τη διάρκεια της φιλίας του με τον Νικ Ροκφέλερ, όταν σε κάποιο σημείο αναφέρει για τα παιδιά ότι: <<τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία. Μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται, να τα προσανατολίσουμε, να τα αποχωρίσουμε από τους γονείς και να τους μάθουμε να βλέπουν το κράτος σαν γονείς τους.>>

Το ολοήμερο σχολείο θα προωθήσει στην Προσχολική Ηλικία (βλέπε Νηπιαγωγείο) το βέλτιστο νεοταξικό ξεκίνημα στη ζωή, με την παρεχόμενη "αριστερή" εκπαίδευση από την Νέα Τάξη Πραγμάτων με στόχο την προσαρμογή των νηπίων στο νέο σχολικό περιβάλλον.



Η διδασκαλία συν τοις άλλοις θα συμπεριλαμβάνει και τον όρο της νέας οικογένειας σύμφωνα με τα πρότυπα του Σύριζα. Η μαμά ο μπαμπάς και το παιδί, η μαμά η μαμά και το παιδί, ο μπαμπάς ο μπαμπάς και το παιδί κτλ..

Οι μαθητές πλέον (σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου) θα διδάσκονται στο σχολείο Καβάφη και ορισμένα από τα ποιήματα του τα οποία είναι ερωτικά και με ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα όπως τα παρακάτω παραδείγματα:

Καβάφης: Ο Μάρκος αγαπούσε τον έμορφο Λάνη. Στα καπηλειά της Βηρυτού ένας Αλεξανδρινός θυμάται τον εξαίσιο νέο Ταμίδη, που δυο χρόνια τον είχε δικό του χωρίς ανταλλάγματα, ενώ στην υποφωτισμένη γωνιά ενός άλλου καπηλειού, Ιούλιο μήνα, δυο νέοι απολαμβάνουν ο ένας τη σάρκα του άλλου ανάμεσα στα μισοανοιγμένα ενδύματα. («Λάνη τάφος», «Μέσα στα καπηλειά» «Να μείνει».)

Καβάφης:  «Οι άθλιοι νόμοι της κοινωνίας - μήτε της υγιεινής, μήτε της κρίσεως απόρροια - με μίκραιναν το έργον μου. Εδέσμευσαν την έκφρασί μου· μ' εμπόδισαν να δώσω φως και συγκίνησιν εις όσους είναι σαν κ' εμένα καμωμένοι».

Κλείνοντας το άρθρο και πρίν δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή του Σύριζα Στέλιου Παππά σχετικά με τον θεσμό της "νέας οικογένειας" το οποίο ετοίμασε η Αθέατη γνώση, θα ήθελα να θυμηθούμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου στην επιστολή προς κορινθίους στο κεφάλαιο 6 όπου λέει: 

ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger