Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΕΝΑ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ

Η Αποστασία στην χώρα μας βασιλεύει, και δύο εκ των πολλών Αποστατών Ιερέων, οι οποίοι συνεχίζουν να εκτελούν αυτή την στιγμή στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας τα καθήκοντά τους, έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους την ημέρα των Θεοφανείων.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Ιανουαρίου 2016΄


Αναφέρομαι στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο ο οποίος παρευρέθη στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο, και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θερμοπυλών στην δεξαμενή Κολωνακίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποφάσισε  (κατόπιν συνεννοήσεως με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ) να μην παραστεί στον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά παρουσιάζοντας μια φτηνή δικαιολογία ότι (δήθεν) θα απουσιάζει από τον Αγιασμό επειδή είχε υποσχεθεί να χοροστατήσει μαζί με τον Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης Συμεών σε παλαιότερη πρόσκληση του.

Και καλά ο Τσίπρας δικαιολογείται να μην επιθυμεί να παραστεί με τον Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ λόγω της δήλωσης του για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων ο οποίος είχε αναφέρει το εξής:

 «Δηλώνουμε πρός πάντας τούς πολιτικούς καί πολιτειακούς ἄρχοντας πού θά συμβάλλουν στήν θεσμοθέτησι τοῦ ἠθικοῦ αὐτοῦ ἐξαμβλώματος ὅτι παύομεν οἱανδήτινα μετ’ αὐτῶν σχέσι καί τούς παρακαλοῦμε νά παύσουν καί ἐκεῖνοι μαζί μας».

Μέχρι εδώ καλά! Το περίεργο όμως στην όλη υπόθεση είναι η απουσία του Αρχιεπισκόπου η οποία συνδέεται άμεσα με την ενόχληση Τσίπρα για το σύμφωνο συμβίωσης. Ενα γεγονός που βάζει σε υποψία τον κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενο άνθρωπο για απόκρυφα βρώμικα παιχνίδια που μπορεί να παίζουν οι κεφαλές της Ορθόδοξης Εκκλησίας πίσω από την πλάτη των πιστών.

Η δήλωση Σεραφείμ αφορά τους πολιτικούς και οχι τους Ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας - που πολλοί απο αυτούς μπορεί να φαίνεται ότι δηλώνουν αντίθετοι με το σύμφωνο συμβίωσης αλλά αφετέρου με τον τρόπο τους να εργάζονται υπογείως προωθώντας την πανθρησκεία και την αθεεία.

Ολες αυτές οι ενδείξεις συνάδουν άμεσα και με την μακρόχρονη οικογενειακή φιλία που συνδέει τον Αρχιεπίσκοπο με τον Πρωθυπουργό αλλά και τα άρθα που αφορούν τον Αρχιεπίσκοπο τα οποία δημοσιεύουμε κατα καιρούς από την Αθέατη γνώση.

Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν και την διαταγή του Τσίπρα να μην μεταδώσει το πρώτο κρατικό κανάλι την τελετή στον πειραια βάζοντας για πρώτη φορά σε δεύτερη μοίρα την καθιερωμένη μετάδοση του καθαγιασμού των Υδάτων στον Πειραιά από την ΕΡΤ1 και μεταδίδοντας την τελετή από την ΕΡΤ2.

Θα μου πείτε, σημασία έχει ότι μεταδόθηκε η τελετή και όχι σε ποιό κανάλι. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά όλοι μας ότι τα πιό σημαντικά γεγονότα τα οποία μεταδίδονται σε ζωντανή μετάδοση καλύπτονται πάντοτε από την ΕΡΤ1. Η ΕΡΤ2 έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα κρατικά κανάλια αλλά παντού, όπως για παράδειγμα στα συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια.

Και μια και μιλάμε για την ΕΡΤ θα ήθελα να σχολιάσω κλείνοντας και την <<Θεία έμπνευση>> που είχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θερμοπυλών στην δεξαμενή Κολωνακίου να ρίξει μέσα στην δεξαμενή μια φορά τον σταυρό και κατόπιν να παραμερίσει αφήνοντας αρχικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατόπιν τον άθεο νεοταξίτη Τσίπρα να ρίξει τον Σταυρό στην δεξαμενή και μετά τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Συνολικά ο Σταυρός έπεσε μέσα στην δεξαμενή 4 φορές αντί τις 3 φορές που γνωρίζουμε -οι οποίες συμβολίζουν την Αγία Τριάδα, Πατέρας, Υιός και Αγιο Πνεύμα.

Μας κάνει μεγάλη εντύπωση με ποιό δικαίωμα ο Ιερέας αφήνει την «Βάπτιση» του Τιμίου Σταυρού στο αγιασμένο νερό στα χέρια ενός αριστερού και δηλωμένου άθεου ο οποίος χασκογελάει σαν ηλίθιος την στιγμή που ρίχνει τον Σταυρό και δεν νιώθει απολύτως τίποτα.

Πέρυσι το περιστέρι που έδωσε ένας Ιερέας (κατόπιν εντολής του Ιερώνυμου) στον Τσίπρα, και φέτος, ο Αποστάτης Ιερέας παραδίδει τον Σταυρό στον Τσίπρα κατα την διάρκεια της σημαντικής αυτής Τελετής για την Ορθοδοξία.

Οπως καταλαβαίνετε η Αποστασία χτυπάει κόκκινο και να φανταστείτε ότι ακόμη δεν έχουμε δεί σχεδόν τίποτα. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger