Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: 11/4/16 - Η ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Νέα ομιλία του Αντίχριστου στα τσιράκια του σήμερα - 11-4-2016


Επιμέλεια άρθρου:Λιακόπουλος Δημοσθένης
Πηγή: prisonplanet
12 Απριλίου 2016





Κυρίες και κύριοι
πιστεύω, ότι έχει γίνει αντιληπτό, από την απαρχή ακόμη των προσπαθειών μας, ότι κεντρικός στόχος, τουλάχιστον δικός μου, είναι το να μπορέσουμε να δώσουμε στο κάθε ανθρώπινο ον, ένα εξασφαλισμένο αύριο. 

Την δυνατότητα να μπορεί να κοιμάται και να ξυπνάει, γνωρίζοντας ότι εμείς, είμαστε εκείνοι που νοιαζόμαστε για αυτόν και που του εξασφαλίζουμε και την επιβίωση, αλλά και την καλή διαβίωση.

Πριν από μερικές εβδομάδες, όπως θα γνωρίζετε, εκείνοι που υποτίθεται ότι συνεργαζότανε μαζί μας και που εγώ θυσιάζοντας τα προσωπικά συμφέροντά μου, τους δέχθηκα κάποτε να συμμετάσχουν και αυτοί στον αγώνα κατά του τριγράμματου εχθρού, εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Το Μαύρο Άκρο, ποτέ δεν μπόρεσε και ποτέ δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει κάποιο σχέδιο, ή κάποιον αγώνα, διότι απλούστατα ο μόνος φιλάνθρωπος, αληθινά φιλάνθρωπος, είμαι εγώ.

Έτσι, τώρα πια χωρίς τα βαρίδια και τα εμπόδια του Μαύρου Άκρου, θα καθυστερήσουμε μεν, αλλά θα ολοκληρώσουμε την ιδανική κοινωνία που θέλουμε να προσφέρουμε σε όλα τα ανθρώπινα όντα. 

Την κοινωνία που θα είναι απελευθερωμένη από τις πιέσεις του Μαύρου άκρου και των ιδεοληψιών του.

Μία παγκόσμια κοινωνία, με ελεύθερα και απελευθερωμένα ανθρώπινα όντα, στα οποία θα δώσουμε την δυνατότητα να ονειρεύονται οτιδήποτε, καθώς εμείς θα υποσχόμαστε τα πάντα στους πάντες.

Μία αρχή, μία εξουσία, ένα δίκαιο, ένας παγκόσμιος πολιτισμός. Ειρήνη ακόμη και με τον αξιοθρήνητο ηγετίσκο της Ρωσίας.

Φροντίστε όλα τα κόμματα να εφαρμόσουν την πολιτική μας, για τον αφανισμό των ιδεωδών του Μαύρου άκρου. Ολοκληρώστε την ομογενοποίηση των ανθρωπίνων όντων και υποσχεθείτε τους χρήμα, πολύ χρήμα, αλλά ταυτόχρονα πάρτε τους τα πάντα με τους φόρους και όλα θα πάνε όπως επιθυμούμε.

Δημιουργείστε κόμματα που θα λένε ότι είναι δεξιά και θα χρηματοδοτούνται από εμάς, για να συκοφαντήσουμε το Μαύρο Άκρο. Χρήματα υπάρχουν άφθονα, το ίδιο και δούλοι για να μας εξυπηρετήσουν.

Είθε το σκότος να είναι μεθ΄ υμών.


12/4/16: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Μετά την ομιλία του Αντίχριστου ξεκίνησαν οι «διαπιστώσεις» πως ο πληθυσμός αλλάζει, οι χριστιανοί μειώνονται και η οικογένεια εξαφανίζεται


Και ενώ κατά την ομιλία του Αντίχριστου, την οποία αποκλειστικά σας έδωσαν χθες το prisonplanet.gr Και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ανακοινώθηκε η προώθηση της «ομογενοποίησης των ανθρώπινων όντων» στο πλαίσιο της ίδρυσης ενός «παγκόσμιου πολιτισμού» με ταυτόχρονα χτυπήματα στους θεσμούς της οικογένειας, της πατρίδας και της Πίστης, ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες... «διαπιστώσεις» πως ο πληθυσμός της γης αλλάζει.

Έτσι, με αφορμή την ετήσια συνάντηση του Συλλόγου Πληθυσμού της Αμερικής (PAA), δόθηκαν πρόσφατα δημογραφικά ευρήματα του, που δείχνουν «πως τα πράγματα αλλάζουν την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο».

Τα αποτελέσματα αναφέρουν πως άτομα που έχουν γεννηθεί από τις αρχές του 1980 έως και τις αρχές του 2000 αποτελούν την πιο φυλετικά ποικίλη γενιά στην ιστορία.

Παράλληλα, οι «ερευνητές» αναφέρουν, σύμφωνα με το CNN πως οι χριστιανοί μειώνονται ως ποσοστό του πληθυσμού των ΗΠΑ και ο αριθμός των ενηλίκων της που δεν ταυτίζεται με κάποια οργανωμένη θρησκεία έχει αυξηθεί. Μπρος ολοταχώς για Πανθρησκεία!

«Οι μη θρησκευόμενοι είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα στα κράτη όλου του κόσμου με συνολικό ποσοστό 48%. Οι αμερικανοί γνωρίζουν πολύ καλά την αλλαγή αυτή. Οι ίδιοι λένε ότι η επιρροή της θρησκείας στην δημόσια ζωή φθίνει, με τους περισσότερους να δηλώνουν ότι αυτό είναι κακό». «Χτύπημα λοιπόν στην θρησκεία και ειδικά την χριστιανική!





Πάμε στην οικογένεια τώρα: «Η οικογένεια στην Αμερική αλλάζει. Μετά από δεκαετίες μείωσης τον ποσοστών των έγγαμων, το μερίδιο των αμερικανών ενηλίκων που δεν έχουν ποτέ παντρευτεί είναι ιστορικά υψηλά. 

Με το νοικοκυριό με δύο γονείς να βρίσκεται σε παρακμή στις ΗΠΑ και ενώ το διαζύγιο, οι γάμοι μετά από αυτό και η συμβίωση βρίσκονται σε άνοδο, περίπου ένα στα έξι παιδιά στην Αμερική, πλέον ζουν σε μεικτή οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρόλοι της μητέρας και του πατέρα συγκλίνουν. Πράγμα που οφείλεται στην άνοδο του νέου προστάτη της οικογένειας, της μητέρας.

Οι πατέρες κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι και φροντίζουν περισσότερο τα παιδιά, ενώ οι μητέρες κάνουν περισσότερες αμειβόμενες εργασίες έξω από το σπίτι. 

Ωστόσο οι αμερικανοί βρίσκονται σε σύγκρουση με ορισμένες πτυχές αυτής της αλλαγής. Ενώ σχεδόν το ήμισυ των νοικοκυριών με δύο γονείς έχουν μία μητέρα και έναν πατέρα που εργάζονται με πλήρη απασχόληση, το υπόλοιπο 51% πιστεύει ότι τα παιδιά είναι σε καλύτερη θέση όταν υπάρχει η μητέρα στο σπίτι», αναφέρεται από την PAA.


Τέλος γίνεται αναφορά και τον πληθυσμό της γης, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την PAA γερνάει.

prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger