Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΛΟΝΔΙΝΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ; ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου ζητάει συγγνώμη στους μουσουλμάνους μετά τον μαιμού βομβιστή αυτοκτονίας της ISIS ο οποίος φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ» κατά τη διάρκεια μιας αντιτρομοκρατικής άσκησης.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Μαίου 2016



Δηλαδή, τι έπρεπε να φωνάξει ένας μουσουλμάνος τρομοκράτης  - «Αυτοκτονώ για ένα γενικό λόγο που δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ;"

Ετοιμάζονται όπως φαίνεται να διοργανώσουν μια ακόμη ψεύτικη τρομοκρατική επίθεση στυλ ISIS παρόμοια με εκείνες στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες.

Θυμάστε το άρθρο που δημοσίευεσε η Αθέατη γνώση τον Μάρτιο για το υποτιθέμενο τρομοκρατικό χτύπημα των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες το οποίο ήταν μια φάρσα;

Πλέον είναι βέβαιο ότι φέτος οι υποτιθέμενοι τζιχαντιστές θα χτυπήσουν σύντομα ξανά και ένα από τα υποψήφια μέρη είναι και το Λονδίνο.

Το παραμύθι που τρώνε οι γκοίμ πάει σύννεφο, και όπως καταλαβαίνετε οι υπεύθυνοι των σκηνοθετημένων τρομοκρατικών χτυπημάτων - οι οποίοι σαφώς και δεν είναι τζιχαντιστές τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που τα σχέδια τους πηγαίνουν όπως αυτοί ήθελαν.

Τα στοιχεία και τα γεγονότα που έχουν συμβεί είναι αρκετά ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι ετοιμάζουν. 

1) Τον Φεβρουάριο του 2016 πραγματοποιήθηκε στο Κέντ της Αγγλίας η μεγαλύτερη πανευρωπαική άσκηση κατάρτισης ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα αν και εφόσον συμβεί κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα απο τζιχαντιστές. 

Μετά από ενα μήνα συνέβησαν τα στημένα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλες.



2) Το Λονδίνο ψηφίζει για δήμαρχο έναν Πακιστανό τον Σαντίκ Χαν. Τα λεωφορεία του Λονδίνου γεμίζουν από αφίσες. Οι διαφημίσεις των λεωφορείων πλέον διαθέτουν το σύνθημα «Σουμπχάν Αλλάχ», που σημαίνει «Δόξα στο Θεό» 

3) Ο Σαντίκ Χαν πρίν ψηφιστεί για δήμαρχος εμφανίστηκε αρκετές φορές με τον φονταμενταλιστή ιμάμη Σουλεϊμάν Γκανί, ο οποίος για πρώτη φορά χαρακτηρίστηκε ως υποστηρικτής του ISIS από τον Αντριου Νιλ σε ένα πρόγραμμα του BBC στις 18 Απριλίου.



Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

Αντριου Νιλ:  "Ο Σουλεϊμάν Γκανί, είναι υποστηρικτής του ισλαμικού κράτους. Εμφανίστηκατε μαζί του εννέα φορές. Κατά τη διάρκεια μιας από αυτές τις φορές θα έπρεπε να είχατε ανακαλύψει τι πραγματικά πιστεύει; "

Σαντίκ Χαν:  «Υπάρχουν πολλές καμπάνιες και θέματα που έχω συμμετάσχει ως δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ως πολιτικός που είχε διακομματική στήριξη ..."

Αντριου Νιλ:  "Έχετε μετανιώσει που εμφανιστήκατε με ανθρώπους σαν κι αυτόν;"


Σαντίκ Χαν :  «Όχι, λυπάμαι που έδωσα την εντύπωση ότι προσυπογράφω τις απόψεις τους ..."









ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Σαντίκ Χαν : Τα ομοφυλόφιλα άτομα πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα την ικανότητα να παντρευτούν και το δικαίωμα να υιοθετήσουν) .

5) Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Μαύρη σημαία των Τζιχαντιστών η οποία εμφανίζεται σε ομιλία του Σαντίκ Χαν. Ενας νεαρός κρατά ψηλά τη «μαύρη σημαία του παγκόσμιου τζιχάντ» στο ακροατήριο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Χάν.



6) Πλάνα από μια αντιτρομοκρατική άσκηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας δείχνει ένα μασκοφόρο μουσουλμάνο «καμικάζι» να πραγματοποιεί έφοδο στο Trafford Centre φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» στα αραβικά λίγο πριν εκραγούν τα υποτιθέμενα εκρηκτικά που φορούσε στη ζώνη αυτοκτονίας που πυροδότησε, ενώ 800 εθελοντές έπαιξαν τους ρόλους των σκοτωμένων ή τραυματισμένων, οι ένοπλοι αστυνομικοί σάρωσαν το εμπορικό κέντρο για άλλους τζιχαντιστές.




7) Η υπηρεσία ασφαλείας MI5 αύξησε το επίπεδο του αντιτρομοκρατικού συναγερμού στη 
Μεγάλη Βρετανία (δηλαδή σε Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία) ως προς την απειλή χτυπήματος που θα σχετίζεται με την κατάσταση στη Βόρεια Ιρλανδία από «μέτριο» σε «σημαντικό», δηλαδή από τη δεύτερη στην τρίτη εκ των πέντε βαθμίδων κινδύνου.

Τα στοιχεία που σας παρέθεσα προβάλλονται από το διαδύκτιο και τα ΜΜΕ όπου προσπαθούν να προετοιμάσουν το πλήθος ότι ο κίνδυνος για τρομοκρατικό χτύπημα από τους Τζιχαντιστές είναι παραπάνω από πιθανό να συμβεί.

Επειδή οι πραγματικοί δράστες σε ότι συμβαίνει στον κόσμο μας λειτουργούν πάντα από το παρασκήνιο, έτσι κι αυτή την φορά, μόλις οργανώσουν το επόμενο χτύπημα το οποίο κλασσικά θα γίνει από τους Τζιχαντιστές, θα εμφανιστούν οι έμπιστοι ηθοποιοί κρίσης την κατάλληλη στιγμή για να παίξουν το ρόλο που τους έχει ανατεθεί. 

Το έδαφος εχει προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ο γιαλαντζί μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου (ο οποίος να σημειώσουμε ότι υποστήριξε τους γάμους των ομοφυλοφίλων και είναι γενικά υπέρμαχος τους - γι αυτό και βγήκε δήμαρχος Λονδίνου) θα κατηγορηθεί βλακωδώς από μερικούς για τις διασυνδέσεις του με ακραία πρόσωπα του Ισλαμισμού διότι έτσι τους βολεύει.

Πιστεύετε ακόμη ότι πίσω από τα υποτιθέμενα χτυπήματα βρίσκονται αυτά τα ηλίθια ζώα οι Τζιχαντιστές οι οποίοι μάλιστα οργανώνουν και με επιτυχία όλες αυτές τις επιθέσεις;

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger