Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ Λ.Ο.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που εξεδόθη πρίν λίγες ημέρες, την έντονη ανησυχία τους για τη κατάσταση των δικαιωμάτων των LGBTQI (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους και Transgender πρόσφυγες στη χώρα μας εκφράζει το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (Σ.Υ.Δ.).



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Μαίου 2016



Μετά την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης των διεστραμμένων ατόμων από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, προετοιμάζουν το έδαφος και στην ελλάδα για την κατασκευή ειδικών κέντρων κράτησης για να έχουν την ελευθερία να κάνουν αλλαξοκ@λιές τα λαθροπ@στράκια.

Πολλοί αιτούντες οι οποίοι έρχονται αλλά και βρίσκονται στην ελλάδα και προέρχονται από χώρες όπου η διαστροφή τους θεωρείται έγκλημα, θα διαχωρίζονται από τους υπόλοιπους λαθροπιθήκους και θα εγκαθίστανται σε ειδικές γ@μιστρώνες για να απολαμβάνουν με μεγαλύτερη απόλαυση την ασυλία που τους προσφέρει η τρισάθλια ελληνική συγκυβέρνηση.

Η Νεα Τάξη Πραγμάτων απαιτεί από κάθε Ευρωπαική χώρα όπως η Ελλάδα - με πρώτη φυσικά την Γερμανία να έχει εν λειτουργεία κέντρα κράτησης σε πολλές πόλεις της για αυτά τα άτομα.

Η κυβέρνηση Σύριζα δεν χρειάζεται καμία Νέα Τάξη να της απαιτήσει κάτι - αφού είναι πρόθυμοι να υλοποιήσουν τα σχέδια τους απο μόνοι τους.

Το σωματείο απαιτεί να τηρηθεί κατά κεραία η πρόσφατη Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 10ης Μαρτίου 2016, που αναφέρει ότι τα ΛΟΑΤ άτομα να επιδιώξουν την ανάπτυξη προγραμμάτων κατάρτισης που θα λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των γυναικών με πολλαπλές περιθωριοποιημένες ταυτότητες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών ΛΟΑΤ και να καταπολεμήσουν τα επιζήμια στερεότυπα που συνδέονται με τη συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά των γυναικών ΛΟΑΤ.

Τονίζουν την ανάγκη δημιουργίας εγκαταστάσεων που θα λαμβάνουν υπόψη τα άτομα ΛΟΑΤ.

Να δοθεί η απαραίτητη οδηγία σε όλους τους χώρους φιλοξενίας ή hot spots, να γίνεται απολύτως σεβαστή η ταυτότητα φύλου ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός των προσώπων και σε περιπτώσεις που υπάρχει η υπόνοια παραβίασης των δικαιωμάτων τους ή οποιαδήποτε παρενόχληση στη βάση ταυτότητας ή έκφρασης φύλου από οποια(ο)νδήποτε να τα προστατεύουν.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger