Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ { ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ}

Οι Illuminati που ελέγχουν την άρχουσα κλίκα της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσο του Σαμαέλ, είναι πασίγνωστοι για την εκτέλεση απόκρυφων τελετουργικών θυσιών σε συγκεκριμένες ημέρες και ημερομηνίες, καθώς και σε συγκεκριμένες ώρες.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Ιουλίου 2016



Η Αθέατη γνώση, θα σας αποδείξει σε αυτό το άρθρο, ότι το στημένο τρομοκρατικό χτύπημα έγινε από τους ιθύνοντες, οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν σε ολόκληρο τον πλανήτη την πλήρη υποταγή στην εδώ και αιώνες υπάρχουσα Νέα τάξη πραγμάτων, και για να είναι σαφώς επιτυχημένο, θα πρέπει να είναι και ελεγχόμενο -  όσον αφορά την έκβαση των γεγονότων.

Η 14 Ιουλίου 2016 θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σίγουρα ως μια ειδική ημερομηνία γι αυτούς λόγω του ότι είναι η γαλλική Εθνική Ημέρα.

Η Άλωση της Βαστίλης φερόμενη εναλλακτικά ως Κατάληψη, ή Παράδοση, ή Πτώση της Βαστίλης ήταν ένα οχλοκρατικό, τρομοκρατικό επεισόδιο που συνέβη στο Παρίσι στις 14 Ιουλίου του 1789 κατά το προοίμιο της Γαλλικής Επανάστασης.

Η ίδια μέρα γιορτάζει το γαλλικό εθνικό σύνθημα, «Ελευθερία Ισότης Αδελφότης», το οποίο προέρχεται από την Γαλλική Επανάσταση.

Το 1776, όπου δημιουργήθηκαν οι Illuminati, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, το "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" το οποίο είχε δώσει η Λίλιθ Λαμασθού καταργήθηκε και μπήκε το "Ελευθερία Ισότης Αδελφότης".

Η απάτη που σκηνοθετήθηκε στους δρόμους της Νίκαιας, στη Γαλλία πραγματοποιήθηκε την Ημέρα της Βαστίλης η οποία για τους illuminati είναι πολύ σημαντική.

Τώρα ο αναγνώστης καταλαβαίνει γιατί επέλεξαν την Ημέρα της Βαστίλης.

Και πάμε τώρα στην δεύτερη φάση του σχεδίου και στην μαιμού επίθεση. Ο εκτελεστής, τα θύματα, οι αυτόπτες μάρτυρες και οι αστυνομικοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από καταρτισμένους ηθοποιούς οι οποίοι καλούνται να παίξουν το ρόλο τους όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Το φορτηγό που πραγματοποιήθηκε η υποτιθέμενη επίθεση ήταν λευκό και έκανε ζικ ζακ με ταχύτητα ανάμεσα στο πλήθος προσπαθώντας να πετύχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό νεκρών. 

Μέσα στο φορτηγό βρήκαν ένα πιστόλι, ένα μεγαλύτερο όπλο, και μια σειρά από ψεύτικα όπλα και χειροβομβίδες μετά την επίθεση. 

Ο ηθοποιός που ορίστηκε να παίξει τον ρόλο του δολοφόνου βαπτίστηκε ως Lahouaiej Bouhlel και σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών ήταν «απίθανο να ήταν τζιχαντιστής» αφού σύμφωνα με τον ξαδερφό του  καταπατούσε κάθε κανόνα του Ισλάμ. Ο 31-ετών ηθοποιός  ο οποίος <<έσπειρε τον τρόμο>> στην προκυμαία της Νίκαιας καθώς επέστρεφε από μια βραδιά γιορτής - έπινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ουσίες,

Επίσης ήταν αμφιφυλόφιλος και χρησιμοποιούσε ειδικές εφαρμογές για να βρει ερωτικούς συντρόφους, καθώς το κινητό του τηλέφωνο είχε αποθηκευμένες πολλές φωτογραφίες γυναικών και ανδρών, ενώ φημολογείται ότι ανάμεσα στους συντρόφους του ήταν και ένας 73χρονος άνδρας.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο δράστης Mohamed Lahouaiej Bouhlel έχασε τη ζωή του στο κάθισμα του συνοδηγού του 19 τόνων φορτηγού μετά από πυροβολισμούς. Μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς; Οχι! Το είπε η αστυνομία σε επίσημη ανακοίνωση !!!!

Ο δράστης φέρεται να είχε σταθμεύσει έως εννέα ώρες πριν από τη διεξαγωγή της επίθεσης και είχε σταματήσει από την αστυνομία, αλλά ισχυρίστηκε ότι παρέδιδε παγωτό (??????) 

Σε μια Γαλλία η οποία έπρεπε να είναι πλέον έμπειρη σε τρομοκρατικές επιθέσεις και σύμφωνα με τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην χώρα μπορεί να φέρθηκε έτσι επιπόλαια; Στην πραγματικότητα, όπως δηλώθηκε από την αστυνομία το πίσω μέρος του φορτηγού του, περιείχε ψεύτικα (???)  όπλα και χειροβομβίδες.



Στην παραπάνω φωτογραφία παρατηρούμε τα ηλίθια βλέμματα από το παραιατρικό προσωπικό οι οποίοι κοιτάζουν την κάμερα φοβισμένοι μήπως αποκαλυφθεί η απάτη τους - αφού μοιάζουν σαν να μην γνωρίζουν την επόμενη τους κίνηση - την στιγμή που πραγματοποιείται η μεταφορά μιας υποτιθέμενης τραυματισμένης νεαρής γυναίκας.


Οι άνθρωποι βρίσκονται νεκροί στο έδαφος από την επίθεση ...... όμως οι συγγενείς και οι φίλοι των νεκρών προτιμούν να κοιτάζουν αμήχανοι την κάμερα.


Οι τρείς τύποι που υποδύονται τους αστυνομικούς στη Γαλλία κατά την στιγμή λήψης εντολών από τα αφεντικά τους κοιτάζουν ταυτόχρονα όλοι πρός τον φωτογραφικό φακό. 


Ο φίλος, ενός ανθρώπου ο οποίος υποδύεται τον τραυματισμένο άσχημα στο πεζοδρόμιο, προσπαθεί να δεί τι ακριβώς συμβαίνει την στιγμή που βρίσκεται πληγωμένος στο πάτωμα χωρίς παπούτσια





Προσέξτε όμως, ότι το ένα από τα πόδια του τύπου είναι ανάποδα σχετικά με την κατεύθυνση που βρίσκεται το πόδι του στο έδαφος. Αυτό αποδεικνύει ότι το πτώμα δεν είναι τίποτα άλλο απο ενα ανδρείκελο.






Τι πληγές θα μπορούσε να έχει αυτή η γυναίκα ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η κόκκινη ουσία που φαίνεται στο σώμα της; Τι συμβαίνει με το κεφάλι και το πρόσωπό της; Δεν υπάρχουν ορατές πληγές. Δείτε επίσης την γυναίκα που την συνοδεύει, να προσποιείται την ανήσυχη. Γιατί αυτές οι γυναίκες δεν βρίσκονται ξαπλωμένες στο έδαφος αντί να περιφέρονται τριγύρω, αφού αιμορραγούν όπως φαίνεται στην φωτογραφία;

Ολόκληρη η εμφάνιση της αποτελείται από ψεύτικο αίμα το οποίο έχουν πιτσιλίσει και ζωγραφίσει επάνω της. Γίνεται να έχει τόσο πολύ πραγματικό αίμα και να βγαίνει από την κοιλιά της, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της από το τραύμα;






Οπότε, τι γίνεται με το ψεύτικο πακέτο αίματος; Είναι η απόδειξη οριστική; Μήπως κάποιος το είχε τοποθετήσει για να εκραγεί;

Παραπάνω βλέπετε τυπικές κάψουλες από ψεύτικο αίμα ή τα πακέτα που χρησιμοποιούνται για να σκάσουν και να προκαλέσουν την εμφάνιση πληγών και αιμορραγίας.


Είναι σαφές ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει. Μια ψεύτικη κάψουλα αίματος ή πακέτο έχει τοποθετηθεί στην κοιλιά. Αυτή η κάψουλα θεωρείται ως μια μικρή μοβ-κόκκινη κουκίδα. 

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης από το βίντεο συλλαμβάνει την επίπεδη πλευρά, της παλάμης του τύπου, ακριβώς πάνω από το πακέτο.

Εκείνος τότε χτυπάει, ουσιαστικά με ένα εντυπωσιακό χαστούκι με την παλάμη του στην κοιλιακή χώρα. Είναι αναμφισβήτητο ό, τι φαίνεται, παρά την θολότητα του βίντεο.

Ποίος θα χτυπούσε την κοιλιά ενός πληγωμένου ανθρώπου που πεθαίνει;

Πάμε παρακάτω.

Ποιος βρίσκεται στην ιδανική θέση του κάμεραμαν για τα αποκλειστικά πλάνα που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο; Ο «μάρτυρας» Μάρκ Κρικόριαν, ο οποίος ήταν εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου για τη Μετανάστευση Σπουδών , ενός think-tank στην Ουάσιγκτον, DC από το 1995.


Σαφώς, λοιπόν, ο Κρικόριαν δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δεκανίκι της φάρσας και δεν ήταν απλά εκεί κατά λάθος, έτσι τυχαία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι το βίντεο του ήταν ένα από τα βασικά το οποίο δείχνει το αργά κινούμενο φορτηγό να κινείται κάτω από τη λωρίδα.

Δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα αίμα στο "ΛΕΥΚΟ "φορτηγό 

Στην παρακάτω φωτό, αυτό το λευκό αυτοκίνητο λερώθηκε από τα αίματα του ζώου που χτύπησε.



Αυτό το λευκό τρένο χτύπησε και λερώθηκε από το αίμα ενός ζώου.



Αυτό το λευκό φορτηγό λερώθηκε με αίμα από το χτύπημα ενός ζώου 







Νίκαια, Γαλλία: Αυτό το καθαρό λευκό φορτηγό (φωτό κάτω), μας λένε, ότι χτύπησε, κομμάτιασε και σκότωσε 83 ανθρώπους και τραυμάτισε περίπου 200 - ". Σε μεγάλο βαθμό" οι πιο πολλοί από αυτούς



Περισσότερο αίμα θα βρούμε σε ένα νεκρό στην άσφαλτο σκίουρο απ ό, τι στην μαζική δολοφονία με το λευκό φορτηγό! 

Το ΙΣΙΛ αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση

Το ΙΣΙΛ ανέλαβε την ευθύνη το Σάββατο για την επίθεση του  Mohamed Lahouaiej Bouhlel  ο οποίος χρησιμοποίησε ένα μισθωμένο φορτηγό για να σκοτώσει τουλάχιστον 84 ανθρώπους κατά τη διάρκεια των εορτασμών την Ημέρα της Βαστίλης στη Νίκαια. 

Μα τι Τζιχαντιστής ήταν αυτός που έστειλε το Ισλαμικό κράτος ;;;;;;;;;; αφού σύμφωνα με τον ξαδερφό του  καταπατούσε κάθε κανόνα του Ισλάμ, έπινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό και έπαιρνε ουσίες,

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις για να πειστείτε ότι όλο αυτό που συνέβη ήταν μια μεγάλη απάτη ;;;

Σοβαρά ερωτηματικά για την ικανότητα της γαλλικής αστυνομίας να προφυλάξει τους Γάλλους από την τρομοκρατία μετά απ όσα έχουν συμβεί στην Γαλλία - αφού έδιωξαν ένα αστυνομικό οδόφραγμα λίγο πριν συμβεί η επίθεση με το φορτηγό που όργωσε μια μάζα ανυποψίαστων ανθρώπων στη Νίκαια.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι τέσσερα οχήματα της αστυνομίας είχαν προηγουμένως κλείσει το δρόμο για να προστατεύσουν μια στρατιωτική παρέλαση, αλλά εξαφανίστηκαν πριν αρχίσει η επίθεση.

Μόλις 45 αξιωματικοί ήταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια των εορτασμών την Ημέρα της Βαστίλης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι.

Ο πρόεδρος της περιφέρειας Κριστιάν Εστροσί είπε ότι ένα αίτημα που είχε γίνει πριν από την παρέλαση για περισσότερους αστυνομικούς είχε απορριφθεί.

Η αστυνομία δεν βρισκόταν όταν έπρεπε στο σημείο που έγινε η υποτιθέμενη επίθεση. Οπως γίνεται κατανοητό, το αστυνομικό σώμα είχε λάβει εντολή να αποσύρει τα οχήματα τους από το σημείο εκείνο. Μετά, σειρά έπρεπε να πάρουν οι ηθοποιοί κρίσης: όπως αστυνόμοι, ανυποψίαστοι πολίτες, παραιατρικό προσωπικό, αυτόπτες μάρτυρες κτλ.. Οι δικοί τους άνθρωποι είναι λογικό να είναι ελεγχόμενοι, ενώ αν υπήρχαν πραγματικοί αστυνομικοί στο συμβάν το σχέδιο δεν θα πραγματοποιούταν ποτέ.

Δεν σας ικανοποιούν οι αποδείξεις που σας παρέθεσα; Θέλετε κι άλλες ;;;;;

Μια μέρα πριν τη φονική επίθεση, είχε βγει στους κινηματογράφους της Γαλλίας (και μάλιστα σε 233 αίθουσες) το «Bastille Day», μια επίκαιρη (όπως αποδείχθηκε) ταινία που ξεκινάει με τον βομβαρδισμό του Παρισιού την συγκεκριμένη μέρα.

Οι δύο πρωταγωνιστές του έργου, προσπαθούν να αποτρέψουν τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, όπως και συνέβη.

H υπόθεση για την ταινία είναι η εξής: Την αυγή της Ημέρας της Βαστίλης, μια νεαρή Γαλλίδα, η Ζόι Ναβίλ, βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να τοποθετήσει μια βόμβα που θα προκαλέσει πολιτική διαμαρτυρία, αλλά δεν θα σκοτώσει κανέναν. Τελευταία στιγμή, αποφασίζει ότι δεν μπορεί να το πράξει. Ένας αμερικανός πορτοφολάς, ο Μάικλ Μέισον, κλέβει την τσάντα της, κρατάει ό,τι του είναι χρήσιμο και πετάει τα υπόλοιπα στα σκουπίδια του μετρό. Την ίδια στιγμή, σε έναν υπερ-προστατευμένο σταθμό της ΣΙΑ στην πόλη, ο Σον Μπράιαρ, ένας πράκτορας που ήρθε από τα μάχιμα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ, πολεμάει να προσαρμοστεί στο νέο του πόστο, ως αναλυτής σε γραφείο, μπροστά σε ένα κομπιούτερ, αναζητώντας τρομοκράτες του διαδικτύου. Αλλά η βόμβα εκρήγνυται και ο Μάικλ είναι ο μοναδικός ύποπτος. Το επόμενο 24ωρο θα βρει αυτόν, τον Μπράιαρ και τη Ζόι σε ένα κυνήγι ανά την πόλη, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεσκεπαστεί μια συνομωσία χάους, που μόνο αυτοί έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύψουν.

Ένας πρώην πράκτορας της CIA λαμβάνει μέρος σε μια αποστολή εναντίον τρομοκρατών στο Παρίσι. Ακόμα και το όνομα Michael Mason που έχει δοθεί στον ηθοποιό σημαίνει Τέκτονας - μασόνος. 

Οι Illuminati πάντοτε προειδοποιούν μέσα από ταινίες όταν θέλουν να οργανώσουν μια τρομοκρατική επίθεση θανατηφόρα η μη. Μετά την ψεύτικη επίθεση στη Νίκαια το «Bastille Day» αποφασίστηκε να αποσυρθεί από τις αίθουσες.

Η αφίσα για την ταινία, όπως την έχουν επιμεληθεί στην Τουρκία με τον τούρκικο τίτλο "Baskın Günü ", παρουσιάζει <<εντελώς τυχαία >>μαζί με τους πρωταγωνιστές και δυο οχήματα τα οποία συγκρούονται.

Νομίζω ότι είναι αρκετές οι ενδείξεις αλλά και οι αποδείξεις που σας παρουσιάσαμε από την Αθέατη γνώση.

Μετά το τέλος της <<σφαγής>> στη Νίκαια, θα πρέπει να αφαιρέσουν από το γαλλικό λαό περισσότερα από τα δικαιώματα και την ελευθερία τους. Κάθε φορά που εκτελείται μια τρομοκρατική επίθεση, το γαλλικό Κοινοβούλιο ξεδιπλώνει την επόμενη σειρά νόμων που περιορίζουν τις ελευθερίες.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger