Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Π. ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη


Σημείο στον ουρανό, για τον θάνατο του Π. Σάββα Αχιλλέως.

Επιμέλεια άρθρου: Λιακόπουλος Δημοσθένης
3 Αυγούστου 2016




Πόσο περίεργα έρχονται τα πράγματα για μερικούς που δεν πιστεύουν σε θαύματα και σημεία από τον ουρανό. Το 2015 τρεις φορές, μία πριν για κάθε ψηφοφορία στην οποία οι ψηφοφόροι ψήφισαν κάποιον που δήλωνε άθεος, αρκεί να τους εξασφαλίσει χρήμα, εμφανίστηκε ένα σύννεφο, που θύμιζε πυρηνική έκρηξη, πάνω από την Πέρινθο.

Θυμίζω ότι η Πέρινθος, βρίσκεται στην πεδιάδα όπου θα γίνει σύμφωνα με όσα σας έχω πει (μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας;;;;) η δεύτερη μάχη των Ελλήνων με ηγέτη τον Πολέμαρχο του Θεού κατά των Νεφελίμ, λίγο μετά την πρώτη μάχη που θα γίνει στην κοιλάδα του Λαγκαδά.

Μετά τις τρεις απανωτές ψηφοφορίες, εκλογές-δημοψήφισμα-εκλογές, οι δυνάμεις του κακού πήραν εξουσίες πάνω στην Ελλάδα πρωτόγνωρες και μέσω αυτών ζήτησαν μεταξύ των άλλων τον θάνατο του Π. Σάββα Αχιλλέως.

Αυτό το ανακοίνωσα στην εκπομπή μου που έγινε το βράδυ στις 20-9-2015.




Όπως πάντα, πολλοί ακούνε και λίγοι συνειδητοποιούν ότι πάντοτε σας λέω την αλήθεια.

Σήμερα, 3-8-2016, ο Π. Σάββας πέθανε και μάλιστα το σώμα του, δεν το έχουν οι άνθρωποι με τους οποίους ζούσε και οι οποίοι ήθελε να τον θάψουν σε ένα χωριουδάκι της Ηλείας, αλλά βρίσκεται κάπου παρατημένος σε ένα ψυγείο του Πύργου Ηλείας, αφού η κηδεία του, θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή, με τρόπο που ο ίδιος δεν ήθελε, όπως μου είχε πει και σε μένα και σε άλλους.

Να λοιπόν που τα υπερφυσικά γεγονότα δεν σταματούν και το σύννεφο του Πολέμαρχου εμφανίστηκε για τέταρτη φορά, όχι πάνω από την Πέρινθο, αλλά πάνω από τον Λαγκαδά, όπου ο Πολέμαρχος θα συντρίψει για πρώτη φορά τον Αντίχριστο.

Συμπτώσεις που ευνοούν τα μυθεύματά μου, όπως θέλουν να πιστεύουν πολλοί;

Πολλές συμπτώσεις όμως δεν νομίζετε;;;;

Περίμενε γέροντα

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

el.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger