Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΟΣΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .... Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΦΕ "STARBUCKS" ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 10.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η αλυσίδα καφέ Starbucks, αποκαλύπτει ότι σχεδιάζει να προσλάβει προσωπικό, αρχικά στις ΗΠΑ και στη συνέχεια σε όλα τα καταστήματά τους ανά τον κόσμο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιανουαρίου 2017


Ο δισεκατομμυριούχος Εβραιο-αμερικανός Χάουαρντ Σουλτς, Διευθύνων Σύμβουλος των Starbucks, υποσχέθηκε να λάβει «αποφασιστικά» μέτρα, ως απάντηση στο Εκτελεστικό Διάταγμα του Ντόναλντ Τράμπ για τους μετανάστες.

Θα προσληφθούν μέσα σε διάστημα 5 ετών, 10.000 λαθρομετανάστες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο, σαφώς συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας όπου υπάρχουν τα αντίστοιχα καταστήματα.

Η αρχική εστίαση θα είναι στις ΗΠΑ και για τους πρόσφυγες που είχαν υπηρετήσει ως διερμηνείς για τον στρατό των ΗΠΑ.

Φόβος και τρόμος για τα λαμόγια του αντίπαλου δέους έγινε ο Αμερικανός πρόεδρος, καθώς βλέπουν να πραγματοποιούνται οι υποσχέσεις του να βάλει τέλος στην λαθρομετανάστευση που βιώνει η χώρα του.

Ο Σιωνιστής Χάουαρντ Σουλτς, το 1998 τιμήθηκε από το ίδρυμα Jerusalem Fund - Aish HaTorah ("η φωτιά της Τορά", εμπνευσμένο από το Ταλμούδ) για την 50η επέτειο από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ ως φόρος τιμής του για τις υπηρεσίες του προς το σιωνιστικό κράτος και για τον καθοριστικό του ρόλο στην προώθηση μιας στενής συμμαχίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger