Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Ηταν Σεπτέμβρης του 2004 όταν κάποιοι Ιερομόναχοι στέλνοντας μήνυμα στο γραφείο του Δημοσθένη Λιακόπουλου του ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Ιουνίου 2017



Η συνάντηση γίνεται, και ο Γέροντας λέει στον Δημοσθένη ότι είχε εντολή «άνωθεν» να έλθουν σε εκείνον για να του δώσουν προφητείες που έπρεπε να μάθουν οι πολλοί, και το έναυσμα να δείξει στον κόσμο ότι οι προφητείες είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αρκετά χρόνια στα οποία συνέβησαν πολλά γεγονότα για τα οποία ο Δημοσθένης Λιακόπουλος επιβεβαιώνεται με άμεση και έγκυρη ενημέρωση όπου προειδοποιούσε και προειδοποιεί εώς και σήμερα το κοινό του.

Η ουσία βέβαια είναι ότι όσα λέει έχουν επαληθευτεί και πάντοτε γνώριζε τι θα συμβεί από ημέρες, εβδομάδες αλλά και μήνες πρίν επέλθει οτιδήποτε αν και τον χαρακτήριζαν αρκετοί δύσπιστοι ως «γραφικό».

Οι ζωντανές διαδυκτιακές εκπομπές αλλά και οι εκπομπές του στην τηλεόραση όσον αφορά την αφύπνιση του ξανθού γένους και του ηγέτη της Ρωσίας Βλαδίμηρου Πούτιν τον δικαιώνουν στο ακέραιο.

Ο Πούτιν έμελλε να είναι αυτός που ξεκίνησε να φέρει αντίσταση στα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων, και το Ξανθό Γένος, όμως είτε βρίσκεται ο Πουτιν η οποιοσδήποτε άλλος στο τιμόνι της Ρωσίας, το ξανθό γένος θα ειναι αυτό που θα εκπληρώσει τις προφητείες της Ορθοδοξίας.

Το βίντεο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση είναι ολιγόλεπτο όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν και περιέχει διάφορα σημαντικά γεγονότα που επαληθεύτηκαν στο πέρασμα του χρόνου και αφορούν την πρώιμη ενημέρωση του Λιακόπουλου σε ειδήσεις που μετέπειτα «ακούστηκαν» στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger