Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στις 18-11-13 στο κανάλι Στάρ "Στόν Ενικό" είχε κεντρικό θέμα τα ακίνητα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Νοεμβρίου 2013

Ενας απο τους προσκεκλημένους στο κοινό ρώτησε τους πολιτικούς αν έχουν ακούσει για την Ατζέντα 21. Μάλιστα είχε αντιγράψει το κείμενο αυτολεξεί απο τον τόμο "0" του "Γιατί και πως ζούν ανάμεσά μας" στην αναφορά του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την Ατζέντα 21 και το Σιδερένιο Βουνό (Iron Mountain).




Η ερώτηση που τέθηκε ήταν η εξής:


Ηθελα να ρωτήσω αν έχετε ακόυσει για την Ατζέντα 21. 
Στις 14 Ιουνίου του 1992 υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, 178 αρχηγοί κρατών συγκεντρώθηκαν στο Ρίο Ντέ Τζανέιρο και υπέγραψαν το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα, ουσιαστικά για μετά το 2005.

Απάντηση φυσικά δεν υπήρξε καμμία απο κανέναν πολιτικό απο οποιαδήποτε παράταξη! Κανέναν παρευρισκόμενο δημοσιογράφο αλλά και το ίδιο τον Νίκο Χατζινικολάου που είπε στόν άνθρωπο που υπέβαλλε την ερώτηση ότι πρέπει να τελειώσει με αυτά που λέει .. ειρωνεύοντας τον οτι διαβάζει μέσα απο τις σημειώσεις του. 

Η αποφυγή για απάντηση απο όλους τους προσκεκλημένους όλων των κομμάτων αλλά και απο τον ίδιο τον Χατζηνικολάου ήταν προκλητικά εμφανής. Ο λόγος που δεν θέλουν να μαθευτούν πρός τον απλό λαό τα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων είναι ο εξής: 

Για να συνεχίσουν να μας εξοντώνουν μέχρι να αφανίσουν ολόκληρη την μεσαία τάξη. Οι μέν πολιτικοί, αν αναφερθούν π.χ στη Ατζέντα 21, αμέσως στις επόμενες εκλογές θα έχουν διωχθεί απο το κόμμα τους. Οι δέ δημοσιογράφοι αν ανοίξουν το στόμα τους θα διωχθούν απο τα μεγάλα κανάλια για να μην πώ ότι θα εξαφανιστούν γενικά απο το προσκήνιο.

Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα όπως έχουμε αναφερθεί απο την Αθέατη γνώση πολλές φορές, προωθείται ύπουλα απο το παρασκήνιο μέσα απο τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. 

Η Ατζέντα 21 θα εξαλείψει όλες τις ιδιωτικές εκτάσεις. Ο πληθυσμός θα πρέπει να περιοριστεί και να ζεί σε "Πράσινες Κοινότητες" που θα είναι ένα προϊόν της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια Θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των εκτάσεων, και την επανεγκατάσταση του πληθυσμού σε περιοχές που θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείρηση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει ότι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία. 

Με την στημένη οικονομική κρίση και τους πάσης φύσεως αβάσταχτους φόρους που βάζουν στους πολίτες, είναι αναμενόμενο οτι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Παρόμοια ερώτηση για την Ατζέντα 21 είχε τεθεί απο τι κοινό στην ίδια εκπομπή το περασμένο έτος στην Θεοδώρα Μπακογιάννη. Τότε η απάντηση που έδωσε και την έφερε σε δύσκολη θέση ήταν ότι "όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας".

Δείτε ολόκληρο το βίντεο απο την ερώτηση και τις άσχετες απαντήσεις τους.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger