Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ DARPA ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ

Όταν η Λευκή Αδελφότητα των Νεφελίμ αποφάσισε να πάρει στα χέρια της την εξουσία από την Μαύρη και να φέρει τον δικό της τρόπο διακυβέρνησης του κόσμου ώστε να φέρει τον Αντίχριστο , αυτό που έπρεπε να γίνει ώστε να επιτευχθεί ο πλήρης έλεγχος των ανθρώπων , ήταν να τους δωθεί τεχνολογία , βασισμένη στο ηλεκτρικό ρεύμα.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Ιουλίου 2015


Η πήγή του άρθρου προέρχεται από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και τον Τόμο 30 του Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας: Δελφικός οδηγός επιβίωσης μετά ΤΑ ΟΚΤΩ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ, και τον Τόμο 47: DARPA ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον Δημήτρη Παπαδούδη για την Αθέατη γνώση.

Η τεχνολογική έκρηξη που ακολούθησε μετά από αυτήν την απόφαση , που λήφθηκε το 1893 σε συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας , είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση των τεχνολογικών μέσων που μπορούσε να διαθέτει ο άνθρωπος , η οποία προγραμματίστηκε από τον Βασιλέα Νεφελίμ Ασμουντέ και έτσι δώθηκε στον κόσμο όλη η βάση της τεχνολογίας από ανθρώπους καθαρά Εβραιο-Χαζαρικής καταγωγής.

Ας πούμε όμως κάποια πράγματα πάνω στην τεχνολογία την σημερινή.

Η τεχνολογία όπως ήδη είπαμε, βασίζεται στην ύπαρξη και τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το ηλεκτρικό ρεύμα με τη σειρά του υπάρχει, επειδή στη φύση υπάρχουν ελεύθερα ηλεκτρόνια, που εφόσον τους δώσουμε την δυνατότητα, ρέουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση μέσα στα καλώδια και τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά κυκλώματα μεταφέροντας ενέργεια και κάνοντας τις πάσης φύσεως μηχανές και συσκευές μας να λειτουργούν. 

Όλες δηλαδή οι μηχανές μας, αν το καλοσκεφτούμε λίγο, είναι ηλεκτρικές.

Από τις μηχανές των μεγάλων εργοστασίων, τις οικιακές συσκευές και τα αυτοκίνητα, μέχρι τα πλοία και τα αεροπλάνα.

Η σημαντικότερη όμως ηλεκτρική μηχανή του ψεύτικου κόσμου μας, είναι το ανθρώπινο σώμα. Όλα τα όργανα, ακόμη και οι ελάχιστες μονάδες ζωής τα κύτταρα λειτουργούν με ηλεκτρισμό.

Σαν ηλεκτρική μηχανή, το ανθρώπινο σώμα υφίσταται την αργή καύση, την οξείδωση δηλαδή, λόγω των ελεύθερων αρνητικών ριζών. Αυτό είναι και η μόνη και κεντρική αιτία που το σώμα της «σιδερένιας γενιάς» όπως μας έλεγε ο Ησίοδος, σκουριάζει, οξειδώνεται και ανάλογα με το όργανο που θα καταστραφεί πρώτο, προσδιορίζουμε και την αιτία θανάτου του καθενός.

Όλα δηλαδή γίνονται επειδή υπάρχουν ελεύθερα ηλεκτρόνια στον εικονικό κόσμο στον οποίο ζούμε. 

Τα ελεύθερα ηλεκτρόνια, είναι αυτά που ξεφεύγουν από την έλξη του πυρήμα των ατόμων και υπάρχουν μόνα τους έχοντας αρνητικό φορτίο, αφήνοντας το υπόλοιπο άτομο φορτισμένο θετικά.

Κάποτε, στον λεγόμενο Παράδεισο, όταν δηλαδή το «χρυσούν» ανθρώπινο γένος αντιλαμβανότανε γύρω του τον πραγματικό κόσμο και όχι τον εικονικό, δεν υπήρχαν ελεύθερα ηλεκτρόνια και η οξείδωση των ανθρωπίνων σωμάτων ήταν ανύπαρκτη και η ηλεκτρική τεχνολογία ήταν επίσης αδύνατον να υπάρξει. 

Όταν ο Διάβολος έχασε την χάρη του Θεού και πριν ακόμη ο άνθρωπος αποβληθεί από τον Παράδεισο, γνωρίζοντας την κατασκευή του ανθρωπίνου σώματος, ζήτησε να έχει το δικαίωμα να αποβάλει εντός του χώρου ελέγχου του, το τελευταίο ηλεκτρόνιο από κάθε άτομο.

Έτσι πήρε την εξουσία δημιουργίας των ηλεκτρικών φορτίων και ως εκ τούτου την εξουσία φθοράς του ανθρωπίνου σώματος, στην περίπτωση που ο άνθρωπος θα εξέπιπτε από την χάρη του Θεού.

Η τεχνολογία γυρίζοντας στο θέμα μας, δεν είναι μόνο μηχανήματα , καθώς σε αυτήν περιλαμβάνεται και η γενετική δυναμική , όπου όλα είναι φτιαγμένα από κύτταρα και οι μηχανές αντί για πιστόνια έχουν μυς , αντί για λαμαρίνες και πλαστικά καλύμματα έχουν δέρμα και αντί για ηλεκτρονικούς εγκεφάλους , έχουν εγκέφαλο από ζωντανό εγκεφαλικό ιστό.

Αυτό δεν αποτελεί κάτι που γίνεται μόνο στο παρόν , αλλά σχετίζεται άμεσα με το μέλλον και με το παρελθόν καθώς μέσω της γενετικής βιοδυναμικής δημιουργήθηκαν τα λεγόμενα υβρίδια , δηλαδή οι λυκάνθρωποι , οι χίμαιρες , οι ερπετόμορφοι , οι πτηνόμορφοι , οι κένταυροι , οι λεοντόμορφοι , οι τραγόμορφοι και όλα τα ρυπαρά γένη.

Όσον αφορά το γιατί λοιπόν η  τεχνολογία εμφανίστηκε με τόσους γοργούς ρυθμούς στην σημερινή εποχή και γιατί προωθείται τόσο η ανάπτυξη της,  εκτός από τον λόγο του να αποτελέσει την βάση του Αντιχρίστου, αυτό έγινε ώστε να μπούν τελικά οι άνθρωποι στο περιθώριο , αφού όλες τις δουλειές θα τις κάνουν βιορομπότ  και να ζούμε σε σπίτια κελιά καταργώντας ότι ξέρουμε για την ζωή μας ως τώρα , έτσι ώστε οι δύο λόγοι ύπαρξης του γένους μας , το να μπορούμε να προσφέρουμε δηλαδή και να δοξάζουμε τον Θεό , αφού θα Τον έχουμε ξεχάσει , να μην υφίστανται πλέον και έτσι σύμφωνα με το δίκαιο του σύμπαντος και της φύσης , να αφανιστούμε.

Μέσο της Λευκής Αδελφότητας με το οποίο η τεχνολογία θα φτάσει σε τέτοια υψηλά σημεία για να γίνει αυτό, αποτελεί η εταιρία DARPA που σαν σκοπό έχει, στην επιφάνεια της Γης να ξαναχρησιμοποιηθεί η γενετική βιοδυναμική που είναι για τους αρχαίους θεούς η κύρια τεχνολογία , κατασκευής βιορομπότ .

Η Defence Advanced Research Projects Agency (D.A.R.P.A. Υπηρεσία Προηγμένης Έρευνας Αμυντικών Προγραμμάτων) ιδρύθηκε το 1958 για την πρόληψη της εχθρικής στρατηγικής υπεροχής που θα επηρέαζε αρνητικά την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ , με την δημιουργία στρατηγικών εκπλήξεων για τους αντιπάλους , διατηρώντας έτσι την τεχνολογική υπεροχή του στρατού των ΗΠΑ.

Αυτό ήταν που είπαν στον κόσμο καθώς απέκρυψαν όπως τόσα και τόσα τον πραγματικό λόγο ύπαρξης της εταιρείας αυτής.

Για να έρθει ξανά από την DARPA η στιγμή που θα χρησιμοποιεί αυτή , την ίδια τεχνολογία με την υποχθόνια που έχουν οι Νεφελίμ στα Τάρταρα , χρειάζεται να διανύσει αυτή μεγάλη απόσταση.

Καθώς όμως ισχύει το ότι όσο πιο γρήγορα η τεχνολογία προχωρά τόσο πιο γρήγορα αυτή εξελίσσεται , αυτή η τεχνολογική απόσταση μπορεί να εκμηδενιστεί σχετικά γρήγορα.

Εκείνο που οφείλει και ακολουθεί η DARPA είναι το δόγμα πάντως , της μη απ ευθείας παραχώρησης  γνώσης από τα υποχθόνια αφεντικά της.

Το να παραδίδεται κατ ευθείαν τεχνογνωσία από τους Νεφελίμ στα επιχθόνια τσιράκια τους , είναι κάτι που απαγορεύεται και ελέγχεται και αυτό το δόγμα δεν μπορεί να καταστρατηγηθεί.

Έτσι η DARPA πρέπει να προωθεί την γνώση έχοντας κάποιους στόχους , αλλά όχι άμεσες υποδείξεις.

Η DARPA , όπως είπαμε και πρίν , θέλει ώστε να μην έχουμε σκοπό ύπαρξης , να αντικαταστήσει τους ανθρώπους και να τους απομακρύνει ,από τις θέσεις διοικητικής εργασίας , από τις θέσεις χειρωνακτικής εργασίας , από τις θέσεις των στρατιωτών , των γιατρών , των επιστημόνων που προωθούν την επιστήμη , αλλά και από τις κυβερνητικές θέσεις.

Θα αντικατασταθούμε από βιορομπότ , ζωντανά , μα άψυχα πλάσματα της γενετικής βιοδυναμικής .

Η δικαιολογία γι αυτό είναι ότι οι άνθρωποι είναι γενικά πιο αργοί , πιο αδύναμοι και πιο ανίκανοι από τα βιορομπότ του μέλλοντος που θα ναι πιο αποδοτικά , γρήγορα και ακριβή , από οποιονδήποτε υπάλληλο ή διοικητή.

Για την εκπλήρωση της αποστολής της , η DARPA βασίζεται σε διαφορετικούς ερευνητές , για να εφαρμόσει διασταυρούμενες επιστημονικές προσεγγίσεις έχοντας δύο στόχους.

1. Ανάπτυξη της γνώσης μέσω της βασικής έρευνας.

2. Δημιουργία καινοτόμου τεχνολογίας για την αντιμετώπιση των σημερινών πρακτικών προβλημάτων , μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας.

Οι επιστημονικές έρευνες της DARPA καλύπτουν το φάσμα των εργαστηριακών προσπαθειών για την δημιουργία τεχνολογικών πλήρους κλίμακας σε τομείς όπως , η ιατρική , οι υπολογιστές και τις νευροεπιστήμες.

Ως κύριως άξονας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ η εταιρεία αυτή , αναλαμβάνει έργα που σε διάρκεια είναι πεπερασμένα αλλά φέρνουν διαρκή επαναστατική αλλαγή.

Για να φτάσει όμως στον τελικό της στόχο όμως απαιτείται να περάσει από αναρίθμητα ενδιάμεσα στάδια.

Η  δημιουργία ενός βιορομπότ που θα εγκαταστήσει τον άνθρωπο και στην δουλειά και στην διοίκηση δεν είναι κάτι που γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη.

Για να δημιουργηθεί ένας ζωντανός οργανισμός ανώτερος από τον άνθρωπο , θα πρέπει να δουλέψουν χιλιάδες επιστημόνες ασχολούμενοι με την κυτταρική του δομή , το πόσο γρήγορα μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του , πόσο μακριά μπορεί να δει , πόσο μπορεί να εστιάζει και να αναγνωρίζει πιθανούς κινδύνους , πόσο γρήγορα θα κινείται στα ταβάνια κινούμενος σαν αράχνη και πόσο γρήγορα θα κλείνουν μόνες του οι πληγές του.

Ας δούμε όμως τώρα μερικά από τα είδη των βιορομπότ που η DARPA των Ταρτάρων έχει δημιουργήσει και θα βγάλει μετά το φλας του ήλιου.

Οι εξολοθρευτές ( Νταρπασάχ-Darpashah).

Ή αλλιώς τα σκυλιά των Νεφελίμ.

Πρόκειται για όντα που μπορούν να στέκονται στα δύο πόδια αλλά αναπτύσουν μεγάλη ταχύτητα όταν πέσουν στα τέσσερα.

Ταχύτητα που ξεπερνά τα 150 χιλιόμετρα την ώρα.

Μπορούν να τρέχουν εαν χρειαστεί για μέρες.

Τα πόδια τους έχουν τρία δάχτυλα εμπρός και ένα πίσω δάχτυλο, όλα τα νύχια έχουν νύχια που κατά αυτοποιημένη βούληση μπορούν να μπαίνουν σε εσοχές του δέρματος ή να βγαίνουν για να αρπάξουν κάτι.

Το πίσω δάχτυλο μπορεί να λειτουργήσει και ως αντίχειρας ώστε να κρατήσουν κάτι ή να κρατηθούν από κάπου.

Τα πάνω άκρα έχουν ουσιαστικά τέσσερις γαμψώνυχους αντικρυστούς αντίχειρες.

Τα τέσσερα άκρα τους εκκρίνουν διαρκώς κολλώδη ουσία και έτσι μπορούν να κινούνται με μεγάλη ευελιξία σε τοίχους , ταβάνια , απόκρημνα βράχια κτλ.

Όρθια έχουν ύψος περίπου 2,20 μέτρα.

Έχουν μεγάλη ταχύτητα ανάπλασης ιστών και δεν έχουν κεντρικό εγκέφαλο , λειτουργώντας μέσω της σπονδυλικής στήλης , που καταλήγει  σε ένα οστεώδες κρανίο με τεράστια σαγόνια γεμάτα δόντια σαν πριόνια και έξη κυνόδοντες 4 πάνω και δύο κάτω.

Δεν έχουν μάτια και βλέπουν μέσω ανακλάσεων εκπομπών μικροκυμάτων .

 Έτσι έχουν περιφερειακή όραση 360 μοίρες.

Με δύο λόγια δεν σου γυρίζουν την πλάτη ποτέ.


Οι Ακρίδες ( Καλχάκ ).

Πρόκειται για όντα που θυμίζουν ακρίδες.

Έχουν φολιδωτό δέρμα αλλά το κεφάλι τους θυμίζει νυχτερίδα με μεγάλα σαγόνια , γεμάτα εννοείται με κοφτερά δόντια.

Από το στόμα τους βγάζουν πίδακες υγρού πυρός που εκτοξεύεται εως και πενήντα μέτρα μακριά.

Παράγονται σε διάφορα μεγέθη από πολύ μικρά περίπου 10 πόντους εως και τα 20 μέτρα.

Η ουρά τους έχει ένα κεφάλι ερπετοειδές που εκκρίνει δηλητήριο που παραλύει το θύμα.

Έχουν οκτώ πόδια που καταλήγουν σε δηλητηριώδη κεντριά.


Οι μεταφορείς.

Αυτά τα κατασκευάσματα χωρίζονται στα ιπτάμενα και στα επίγεια.

Είναι πολλών ειδών και το μέγεθός τους ποικίλει από μερικά μέτρα μέχρι και τριακόσια μέτρα.

Τα ιπτάμενα έχουν μεμβρανώδη φτερά και πάνω στην πλατιά τους πλάτη στερεώνονται κατασκευές μεταφοράς προσωπικού και υλικού όπως και με τα επίγεια.

Έχουν μακριές ουρές που τις χρησιμοποιούν για ισορροπία.

Τα κεφάλια τους θυμίζουν ερπετά με μυτερά αυτιά.

Τα επίγεια μη φτερωτά είναι βασικά δύο ειδών.

Τα δίποδα ερπετοειδή που τα χρησιμοποιούν κάποιοι από τους Νεφελίμ εν είδη αλόγων και τα τετράποδα που παράγονται σε διάφορα μεγέθη και θυμίζουν βροντόσαυρους με κοντό λαιμό.

Αναπαράγουν όπως και όλα τα βιορομπότ τους ιστούς τους ακαριαία.


Τα αρθρωτά εξάποδα ( Καπουσνέχ).

Αυτά παράγονται σε διάφορα μεγέθη.

Όταν μετά το φλάς βγούν οι Νεφελίμ θα έχουν στρατούς ολόκληρους από αυτά.

Άλλα με μήκος 100 μέτρα άλλα με 200 , άλλα μικρά και ευέλικτα γύρω στους 60 πόντους με κεντριά.

Τα αρθρωτά εξάποδα έχουν ένα κεντρικό στέλεχος σαν σπονδυλική στήλη που όταν στέκονται στα 6 είναι οριζόντιο.

Στην ένωση των ποδιών , ανα 2 , πάνω στο οριζόντιο στέλεχος , υπάρχει ένας οστέινος ύβος μέσα στον οποίο υπάρχει ένας εγκέφαλος. Έχουν 3 εγκεφάλους.

Αν χτυπήσεις απλά τον ένα οι άλλοι δύο μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα κι αλληλέγγυα όλο το σώμα.

Όσα είναι πάνω από 3 μέτρα μήκος έχουν στο εσωτερικό του κάθε μηρού στο κάθε από τα 6 πόδια  έναν εξτρά εγκέφαλο . Αν μολύνεις με χαλκό τον ένα από τους 6 εγκέφαλους το αρθρωτό πεθαίνει.

Έχουν και ένα πλεονέκτημα στην μάχη. Δεν πάνε μπρός και πίσω αλλά πάνε στην κυριολεξία μπρός-πίσω κι έχουν αισθητήρια όργανα και όχι μάτια.

Λειτουργούν με μικροκύματα κάτι που τους δίνει την δυνατότητα να βλέπουν και πίσω από εμπόδια.

Αυτού του είδους τα εξάποδα μπορούν να σηκωθούν στα δύο πόδια και να χτυπάνε ψηλά.

Οι αναλογίες τους είναι 1,2:3 . Δηλαδή εαν 3 είναι το μήκος τους τότε το ύψος τους είναι 1,2 όταν βρίσκονται στα 6.

Μέχρι του μήκους των τριών μέτρων τα πόδια τους καταλήγουν σε δαγκάνες ή κεντριά που έχουν σκοπό απλά να χτυπάνε και να καταστρέφουν.

Τα μεγαλύτερα όμως ρουφάνε από στόμιο στα πόδια τα πάντα και τα αποβάλλουν ως οξέο μετά και έτσι καταλαβαίνετε ότι όλοκληρες κτηριακές εγκαταστάσεις και στρατοί ολόκληροι μπορούν να αφανιστούν από μερικά εξάποδα των 300 μέτρων.

Κατά των καταυλισμών θα στείλουν εξάποδα ( Καπουσνέχ ) και ακρίδες ( Καλχάκ.

Εναντίον σας στα δάση και τα φαράγγια θα στείλουν τους εξολοθρευτές Νταρπασάχ.

Πως κρυβόμαστε από τα Νταρπασάχ.

Τα Νταρπασάχ είπαμε , ότι δεν έχουν μάτια.

Εκπέμπουν ολόγυρα μικροκύματα τα οποία ανιχνεύουν με την μέθοδο του ραντάρ το περιβάλλον και δίνουν εικόνα όλων των αντικειμένων ολόγυρα.

Μόλις δουν το σχήμα , ενός ανθρώπου επιτίθενται ακαριαία και τον εξολοθρεύουν.

Όσον αφορά τα μικροκύματα, οι νόμοι που αναγκαστικά και χωρίς παρέκκλιση ισχύουν στον κόσμο των ονείρων λένε ότι υπάρχουν.

- Τα υλικά που είναι διαπερατά στα μικροκύματα όπως το θειάφι.

- Τα υλικά που απορροφούν τα μικροκύματα όπως το νερό.

- Τα υλικά που ανακλούν τα μικροκύματα όπως ο χαλκός.

Όπως βλέπετε αυτός ο χαλκός θα τους το κλείσει το σπίτι γενικά.

Τα μικροκύματα έχουν την ιδιότητα να κινούνται κυκλικά γύρω από τα εμπόδια και να μεταφέρουν πληροφορίες για το τι συναντούν γύρω τους.

Με δυο κουβέντες δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από δέντρο , βραχάκι ή τοίχο. 

Μια επιφάνεια χαλκού όμως συμπεριφέρεται σαν μια σκιά αδιόρατου σχήματος. Μην φορέσετε λοιπόν εφαρμοστή στολή από χαλκό !!!!!

Επειδή όπως και να έχει δεν μπορείτε να κρύβεστε σε μια πισίνα όταν έρχονται τα Νταρπασάχ φροντίστε από τώρα να έχετε χαλκό.

Χαλκό σε σκόνη για να τους δηλητηριάσετε.

Χαλκό σε λεπτά φύλα με τα οποία θα καλύψετε μια ελαφριά κάπα θα τα ράψετε το ένα δίπλα στο άλλο ώστε να μην σας βλέπουν οι Νεφελίμ ούτε τα βιορομπότ τους.

Όταν ακούσετε τους οξείς σφυριχτούς ήχους που αφήνουν τα Νταρπασάχ όταν καλπάζουν ξέφρενα στην φύση κουρνιάστε κάπου και καλυφθείτε με την κάπα στην οποία θα είναι ραμμένα γερά τα λεπτά ελασματάκια του χαλκού.

Πως εξοντώνουμε ένα μοναχικό Νταρπασάχ.

Συνήθως τα Νταρπασάχ κυνηγούν σε αγέλες υπό την καθοδήγηση ενός Μαλτσέχ με τη βοήθεια μιας μικρής σφυρίχτρας που βγάζει οξείς ήχους τους οποίους τα Νταρπασάχ εκ κατασκευής γνωρίζουν.

Πολλές όμως φορές μπορεί κάποιο από αυτά λόγω της μεγάλης ταχύτητας που κινούνται να ξεκόψει από την αγέλη.

Το ότι κινούνται εντωμεταξύ σε μεγάλες ταχύτητες είναι καλό για τους ανθρώπους , αφού τους ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες αντίθετα με τις έρευνες σε κτήρια πόλεων όπου τα Νταρπασάχ που χρησιμοποιούνται είναι προγραμματισμένα να ψάχνουν με πολύ μικρότερες ταχύτητες και πολύ πιο διεξοδικά.

Όταν κάποιο Νταρπασάχ μείνει μόνο του και λόγω του μειωμένου ρυθμού κίνησής του σας εντοπίσει πρέπει να γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο θα σας προσεγγίσει.

Το Νταρπασάχ κεντράρει τον στόχο του αλλά ποτέ δεν κινείται σε ευθεία γραμμή πρός αυτόν.

Αν ο χώρος δεν είναι μια επίπεδη αλάνα αλλά το τερέν είναι πολύπλοκο πχ με δέντρα ή βράχια τότε το Νταρπασάχ για να αυξήσει την ορμή με την οποία θα πέσει πάνω σας κινείται με πηδήματα και πατώντας στα βράχια , στα δέντρα του δάσους ή στις ανωμαλίες του εδάφους εκτινάσσεται από το ένα εμπόδιο στο άλλο αποκτώντας μεγάλη ορμή. Κίνηση ζίγκ-ζάγκ δηλαδή.

Αν λοιπόν θέλετε να του στήσετε παγίδα και είστε για παράδειγμα μια παρέα πέντε ατόμων , ο ένας θα πρέπει να βγάλει την χάλκινη κάλυψή του και να το παίξει δόλωμα.

Οι υπόλοιπο τέσσερις καλυμμένοι με τις κάπες τους θα πρέπει να περιμένουν στα πιθανά σημεία που το Νταρπασάχ θα πατήσει.

Φροντίστε επειδή πρόκειται για στατική παγίδα , να βάλετε σανίδες με καρφιά πάνω τους κάθετα που θα είναι χάλκινα στους είκοσι πόντους περίπου , στα σημεία που το ον αυτό θα πατήσει.

Μετά τα πρώτα δύο με τρία πηδήματα του Νταρπασάχ ο στόχος θα πρέπει να ξαπλώσει κάτω και να βάλει γρήγορα την χάλκινη κάπα του.

Το πλάσμα δεν θα σταματήσει μόλις αυτός χαθεί από μπροστά του καθώς θα κινείται ήδη πολύ γρήγορα.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον στόχο θα είναι τα 250 κιλά που ζυγίζει το Νταρπασάχ να πέσουν πάνω του.

Εαν γδαρθεί λίγο από τον χαλκό λοιπόν και τον εγκλωβίσει μέσα του θα πεθάνει αυτό σε 7 δευτερόλεπτα.

Σε περίπτωση που πετύχετε Νταρπασάχ σε γυμνό έδαφος πηγαίνετε στον δρόμο του Θεού και αφήστε το να φύγει αφού στο τέλος της σύντομης μάχης όλοι θα κείτεστε νεκροί.

Μην ξεχνάτε τον μεγάλο κανόνα .

Μην εμπλέκεστε σε μάχες . 

Φεύγε και σώζου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger