Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οταν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αναφερόταν στην Τρίτη Αποστασία (3 φορές στήριξη στον Σύριζα - εκλογές και δημοψήφισμα) και τα θλιβερά αποτελέσματα αυτής, άρχισε δυστυχώς αμέσως μετά την τελευταία αποστασία να επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Μαίου 2016



Το "Ουράνιο Τόξο Ευρώπη" το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δημιουργήθηκε από την ILGA-Europe, την Ευρωπαϊκή Περιφέρεια της Διεθνούς Ένωσης Λεσβιών, Γκέι, αμφιφυλόφιλων, Τράνς και Διαφυλικών, πραγματοποίησε μια έρευνα για το 2016 η οποία περιλαμβάνει 49 χώρες που συμμετέχουν και κατατάσσονται σε μια λίστα με το σκορ που συγκεντρώνουν.

Η Ελλάδα ανέβηκε στην 15η θέση από την 23 που κατείχε το 2014 ξεπερνώντας ακόμη και την Γερμανία στα θέματα που αφορούν τα υποτιθέμενα δικαιώματα αυτών των ψυχικά διαταραγμένων υποκειμένων.



Η Ορθόδοξη Ρωσία με αρχηγό τον Βλαδίμηρο Πούτιν και τους νόμους που ψηφίστηκαν κατά της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας κατάφερε να παραμείνει ως χώρα προτελευταία στην λίστα.

Η έρευνα κάνει ειδική αναφορά στην Ελλάδα παρουσιάζοντας τους Ορθόδοξους Ιεράρχες όπως τον Αμβρόσιο και τον Σεραφείμ ως εχθρούς των ομοφυλόφιλων -  αλλά και τον πόλεμο που υφίσταται από την εκκλησία ο Γιάννης Μπουτάρης για τις ετήσιες εκδηλώσεις του Θεσσαλονίκη Pride για την επαίσχυντη αμαρτία της ομοφυλοφιλίας.

Το κείμενο αναφέρει: 

Το 2015 αποδείχθηκε μια περιπετειώδη χρονιά για τους LGBTI ακτιβιστές στην Ελλάδα. Η εκλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, ενός μακρόχρονου υποστηρικτή της ισότητας για τα LGBTΙ άτομα, ξεκίνησε τον χρόνο με ένα αισιόδοξο μήνυμα. Οι υποσχέσεις για την εισαγωγή του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια επιβεβαιώθηκαν γρήγορα αλλά η πρόσβαση στην τεκνοθεσία παραλείφθηκε και η νομοθεσία αποδείχθηκε αργή στη διαδικασία. Τον Δεκέμβριο, το σύμφωνο συμβίωσης πέρασε τελικά  και για τα ομόφυλα ζευγάρια από την πλειοψηφία της βουλής.

Στόχος του Σύριζα πλέον είναι να κυριαρχήσει στις πρώτες θέσεις την κατάταξης και αυτό θα επιτευχθεί όταν κάποια στιγμή ψηφιστεί και η παιδοθεσία από τα ανώμαλα αυτά κτήνη.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger