Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ - ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ {ΒΙΝΤΕΟ}

To κανάλι RT και η Abby Martin από το breakingtheset θυμίζει στους θεατές της την Εξίσωση του Drake από τον αστροφυσικό Carl Sagan υπό το φως της πρόσφατης ανακάλυψης των πέντε πλανητών στο μέγεθος του Δία που περιέχουν νερό μέσα στο Γαλαξίας μας. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Δεκεμβρίου 2013

{Το RT , παλαιότερα γνωστό ως Russia Today, είναι ένα διεθνές πολύγλωσσο τηλεοπτικό δίκτυο με βάση την Ρωσία.}

Η εξίσωση του Drake έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο αριθμός των τεχνολογικών πολιτισμών γύρω από το γαλαξία και πέρα, και κάποιοι μέσα από το ηλιακό μας σύστημα, δεν ισούται με εκατοντάδες ή χιλιάδες, αλλά εκατομμύρια.

Σημείωση Συγγραφέα-Πάντα πίστευα ότι όποιος πίστευε πραγματικά οτι εμείς, τα ανθρώπινα όντα, είμαστε ο μόνος προηγμένος τεχνολογικά πολιτισμός που υπάρχει, είναι πραγματικά απίστευτα αλαζονικό, ειδικά δεδομένης της πολυαπολίτιστης τάσης για βία που αποσκοπούν ο ένας στον άλλο.

Υπάρχουν πάρα πολλές θεάσεις UFO, πάρα πολλά ανεξήγητα γεγονότα, πάρα πολλές μαρτυρίες, όχι μόνο στις σύγχρονες ημέρες, αλλά και στην αρχαιότητα, με εικόνες από εξωγήινους, πλάσματα, και ιπτάμενα αντικείμενα, που δημιουργήθηκαν σε όλη την ιστορία και εξακολουθούν να υπάρχουν σε μουσεία και άλλες θέσεις.

Στις μέρες μας, οι αρχαιολογικές ανασκαφές παράγουν αποτελέσματα που κυριολεκτικά ξαναγράφουν ό, τι πιστεύαμε μόλις πέρυσι ή πριν από μια δεκαετία.

Δεν είμαστε μόνοι και θα είναι απίστευτα αφελές να πιστεύουμε ότι είμαστε η "πιο" προχωρημένοι.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger