Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕ-ΓΚΟΙΜ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!

Σαφώς, οι Σιωνιστές έχουν χάσει τον έλεγχο των δολοφονικών σχεδίων τους. Γίνονται ολοένα και πιό αδέξιοι, και αυτό ο ψεύτικος αποκεφαλισμός είναι ο πιο γελοίος από όλους.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Σεπτεμβρίου 2014


Αναφέρει ο σιωνιστής μασόνος συνεργάτης και δουλικό τσιράκι της Λευκής Αδελφότητας ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ:

"Ο Ερβέ Γκουρντέλ είναι νεκρός, επειδή είναι ο εκπρόσωπος ενός λαού - του δικού μας - που υπερασπίζεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια κατά της βαρβαρότητας," είπε προσθέτοντας, σε μια τυπική δήλωση του, «η Γαλλία δεν θα εκχωρήσει ποτέ στην τρομοκρατία επειδή είναι καθήκον μας, και, περισσότερο από αυτό, επειδή είναι η τιμή μας.»

Ο Γάλλος λέει ότι έχει απαχθεί από ενα παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στην Αλγερία

Οπότε, τώρα, είναι αναγκαίο να ληφθούν ψεύτικα θύματα απαγωγής για αυτό. Τι θα λέγατε για μια επίσημη δήλωση από πραγματικούς μουσουλμάνους πολίτες, τους μαχητές της αντίστασης, τους αντι-αποικιοκράτες, ή / και άλλους;




















Το ψεύτικο θύμα, ο Γαλλο- Εβραίος Ερβέ Γκουρντέλ, είναι ήρεμος μέχρι αηδίας και εντελώς χαλαρός για κάποιον που είναι έτοιμος να του κόψουν το κεφάλι.

Ακόμα κι έτσι, ο ηθοποιός κρίσης σιωνιστής- αριστερά του Γκουρντέλ φαίνεται να μελετά το σενάριο της τηλεοπτικής παραγωγής. Ολοι τους είναι ήρεμοι. Δεν θα υπάρξει κανένας πραγματικός αποκεφαλισμός, εδώ. Κατόπιν, επίσης, ο Γκουρντέλ τραβάει προς τα κάτω τα γυαλιά του, ώστε να μπορεί να διαβάσει προφανώς το ότοκιού.























Ο Γκουρντέλ σαφώς μιλάει κατευθείαν στην παραγωγή, από την οποία και καθοδηγείται.



















Είναι Γάλλος ορειβάτης αυτός; Πόσο βολικό, τόσο που θα μπορούσε να συλληφθεί στο βουνό απο τους ψευτοισλαμιστές.

Δεν υπάρχει κανένα βίντεο αποκεφαλισμού. Είναι ενα βίντεο που ακολουθεί ακριβώς την ίδια μορφή με τα προηγούμενα προϊόντα απομίμησης που έχουμε αναλύσει από την Αθέατη γνώση όπου το βίντεο εξασθενεί σε μαύρο, κτλ και ουσιαστικά δεν φαίνεται κανένας αποκεφαλισμός.

Δεν υπάρχει κανένα σκεπτόμενο έθνος που θα τους αμφισβητήσει, και όλες οι καλές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία και το Ισραήλ θα τρώνε αμάσητο ό, τι τους πασάρουν, χωρίς να έχουν ερωτηματικά.

Ελάχιστες ιστοσελίδες έχουν το θάρρος να αποκαλύπτουν τις απάτες τους.

Οι εικόνες είναι υπερβολικά θολές εσκεμμένα. Υπάρχουν μόνο στοιχεία φωτομοντάζ. Δεν υπάρχει πουθενά το αίμα αυτού του τύπου να χύνεται στη σκηνή του αποκεφαλισμού. Είναι η χειρότερη απάτη.





























Παράγουμε στον υπολογιστή κόκκινο "χρώμα" στην εικόνα και ένα ψεύτικο φωτομοντάζ στο κεφάλι, και είμαστε κομπλέ. Ετοιμη η απάτη. 

Γιατί βάζουν πάντα το κεφάλι στην ίδια θέση στη μέση και πάντα διαγωνίως; 














Αυτό το κόκκινο στοιχείο, δεξιά στην οθόνη, υποτίθεται ότι είναι το αίμα από τον λαιμό του, είναι σαφώς κόκκινο χρώμα που έχει προστεθεί.

Στο βλέμμα του Γάλλου όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, δεν μοιάζει με ανθρώπου που σε λίγα δευτερόλεπτα θα αποκεφαλιστεί, αλλά με ηθοποιό που περιμένει να τελειώσει μια βαρετή τηλεοπτική σκηνή ρουτίνας. 



Μετά από λίγο, ο σκηνοθέτης δίνει το Ο.Κ σε έναν από τους υποτιθέμενους αποκεφαλιστές κρατώντας ενα μαντήλι στα χέρια το οποίο θα κλείσει τα μάτια του θύματος.

Εκείνη την στιγμή η εικόνα από το βίντεο κόβεται και συνεχίζεται μετά από 3 περίπου δευτερόλεπτα όπου μας δείχνει το θύμα να είναι γονατιστός, με σκυμένο το κεφάλι και να ορμάνε πάνω του οι άλλοι δύο υποτιθέμενοι εκτελεστές για να του κόψουν το κεφάλι.

Ενας από τους γελοίους και βλαμένους κομπάρσους που υποδύονται τους εκτελεστές (δεξιά στην οθόνη) , την στιγμή που ο σκηνοθέτης δίνει εντολή να δωθεί μια αίσθηση πανικού πρίν τον αποκεφαλισμό, του πέφτει από την ταραχή το μαχαίρι από τα χέρια. 

Ο άλλος ερασιτέχνης εκτελεστής που βρίσκεται κατά μεσής της σκηνής ενοχλέιτε από το όπλο του και δυσκολεύεται να πιάσει το κεφάλι του θύματος. 

Φυσικά όπως και στα υπόλοιπα ψεύτικα βίντεο των Αμερικανών,  η επίμαχη σκηνή του αποκεφαλισμού εξασθενεί μέχρι που η οθόνη σκοτεινιάζει εντελώς.


Ακινητοποιώντας το τελευταίο καρέ στην εξασθένιση της εικόνας και φωτίζωντάς την εικόνα θα παρατηρήσετε ότι δείχνει εναν αποκεφαλισμό στην γνωστή ψεύτικη έρημο με τον γνωστό εκτελεστή με την μαύρη στολή και ενα θύμα με πορτοκαλί φόρεμα στο ίδιο μοτίβο με τους τρείς άλλους αποκεφαλισμούς. 

Τι σχέση μπορεί να έχει μια άσχετη εικόνα βίντεο με τους γνωστούς ψεύτικους αποκεφαλισμούς στην έρημο μέσα στο βίντεο του Γάλλου που αποκεφαλίστηκε ????


Αμέσως μετά, και για να φανεί πειστική η εκτέλεση, μας δείχνει τον υποτιθέμενο εκτελεστή να κρατάει το κομμένο κεφάλι,  αφού αν προσέξετε το στόμα από το κεφάλι του αποκεφαλισμένου γάλλου κινείται και μιλάει ???????????


ΘΑΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Το κεφάλι ζωντάνεψε!!!!!!!!

Εδω έχουμε καραμπινάτη περίπτωση μοντάζ στο κεφάλι του θύματος που όπως θα δείτε κινείται ενω είναι αποκεφαλισμένος. Υπάρχουν πολλά παρόμοια χιουμοριστικά βίντεο στο διαδύκτιο και στην τηλεόραση που μπορούν να γίνουν πανεύκολα με τον ίδιο τρόπο και ακόμη πιό πειστικά με ειδικά προγράμματα στον υπολογιστή. 

Επίσης όπως είπαμε και πρίν, μέσα σε όλο αυτό το φιάσκο, για να καλύψουν τυχών ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα έχουν θολώσει σε διάφορα σημεία το βίντεο.

Αν το βίντεο επίσης ήταν αληθινό δεν θα υπήρχε λογοκρισία σε καμμία εικόνα κατά την εκτέλεση όπως έχουμε δεί σε αληθινά βίντεο των τρομοκρατών στο διαδύκτιο, που τυγχάνει να μην είναι τόσο ευαίσθητοι όσο αυτοί οι υποτιθέμενοι τζιχαντιστές.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger